Haberler

Kamyon Şoförünün "Çubuk Agat Taşı" Koleksiyonu

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan kamyon şoförü Sadık Yılmaz, "Çubuk Agat Taşı" koleksiyonuyla dikkati çekiyor.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan kamyon şoförü Sadık Yılmaz, "Çubuk Agat Taşı" koleksiyonuyla dikkati çekiyor.

Çubuk'ta yaşayan ve yurdun dört bir yanına kamyonuyla nakliyecilik yaparak geçimini sağlayan Sadık Yılmaz (57), bir arkadaşının tavsiyesiyle ilgilenmeye başladığı "Çubuk AgatTaşı"nı biriktiriyor.

Ankara Kalkınma Ajansı ve Çubuk Belediyesi iş birliğinde açılan Agat Taşı İşleme Atölyesi'ndeki kurslara da katılarak sertifika alan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamyonunun ve evinin her köşesini Agat taşıyla donattığını, boş zamanlarında da ailesiyle Agat taşı toplamak için dağlara çıktığını söyledi.

Taşları sürekli yanında taşıdığını, onlarla oynayarak, yeni desenler ortaya çıkararak mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Nereye gidersem gideyim yolda verdiğim molalarda ilginç taşları topluyorum. Taş topladığımız zamanlar kendimde bir ferahlık, rahatlık ve huzur buluyorum. Nasıl bir bayanın dantel işleyip güzel motif ortaya çıkarttığında heyecan yaşıyorsa, ben de bu taşları kestirdiğimde güzel desenler ortaya çıktığında aynı heyecanı ve mutluluğu yaşıyorum. Yolun yorgunluğunu ve stresini taşlarla atıyorum. Eve geldiğimde taşların başına gelirim, onların motiflerine bakarım, incelerim, severim, okşarım bu şekilde kendim de bir rahatlık bulurum."

En büyük hayalinin kendisine ait bir atölye açmak olduğunu aktaran Yılmaz, "İnşallah, onu da yakın bir zamanda açacağım." dedi.

Eşinin taşlarla uğraşmasıyla bambaşka biri olduğunu söyleyen Aysel Yılmaz da onun mutluluğunun kendisini ve çocuklarını da mutlu ettiğini belirterek, "Yoldan gelince odaya geçiyor taşlarıyla ilgileniyor. Taşların kalbini yumuşattığını düşünüyorum. Kötü alışkanlıklarının yerine taşlarla uğraşıyor ve bizimle daha çok vakit geçiriyor. Yoldan geldiği zaman bizi de yanına alarak taş toplamaya gideriz. Biz piknik yaparız o taş toplayarak mutlu olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Çubuk Belediyesi Sadık Yılmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title