Haberler

Kamil Sönmez Ölümünün 2. Yıl Dönümünde Anıldı

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 20 Aralık 2012 tarihinde hayatını kaybeden Ordulu sanatçı Kamil Sönmez ölümünün 2. yıl dönümünde anıldı.

Ordu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen anma programına Vali İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Kamil Sönmez'in yakınları katıldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Ordu sanatına ve sanatçıya önem veren bir şehir. Kamil Sönmez sanatçı büyüğümüz de yüzünden gülümsemesi asla eksik olmayan söylediği türküleri dönem dönem fıkralarla da taçlandıran, konuşmasına 'Karadenizli hemşehrim' diye bir üslup ile başlayan ve herkesi güldüren çok güzel bir sanatçımızdı" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise konuşmasında, Kamil Sönmez'in Ordu ili açısından büyük bir değer olduğu belirterek, "Bugün mutlu oldum, haz duydum. Ordulu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Bu toplantılar, böyle faaliyetler Türkiye'nin çok fazla ilinde yapılmıyor. Biz topluma ve sanata önem veren bir iliz. Bu yönümüzü daha da güçlendireceğiz sonuna kadar destek olacağız. Başta Sayın Valimiz olmak üzere katılım gösteren saygı değer hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen programın sunuculuğunu Kamil Sönmez'in yeğeni Burak Sönmez yaparken, Kamil Sönmez anısına onun sevdiği türküleri sanatçı arkadaşları Tuğrul Şan, Çetin Akdeniz, Ercan Bostancıoğlu, Şenel Gök ve Gaffur Uzuner seslendirdi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Enver Yılmaz Kamil Sönmez Altınordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title