Haberler

Kalbi tekleyen ve apar topar ameliyata alınan Cübbeli Ahmet Hoca sevenlerinden dua istedi

Güncelleme:

Yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren ve kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, apar topar kalp ameliyatına alındı. Kalbine dört stent takılan Cübbeli, sosyal medya paylaşımıyla sevenlerinden dua istedi.

Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den korkutan haber geldi. Ünlü isim İstanbul'da doktorların acil muayenesi sonucunda kalpten ameliyata alındı. Ameliyata alınan Cübbeli Ahmet Hoca için açıklama yapıldı.

OPERASYONA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPILDI

2006 yılında baypass olduğu belirtilen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 2008 ve 2018 yıllarında da iki kez stent takıldığı belirtildi. Bu ameliyatında kalbine dört stent takıldığı açıklanan Ünlü'nün Twitter hesabından operasyonun detayları paylaşıldı.

"KALP DAMARLARI TAŞ GİBİ SERTLEŞMİŞ"

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Cübbeli Ahmet Hoca, kalp rahatsızlığından dolayı başarılı bir operasyon geçirdi. Daha önce 2006 yılında baypass olmuş, daha sonra 2008 yılında iki stent takılmış ve 2018 yılında da tekrar iki stent takılmıştı. Geçtiğimiz hafta Ankara'da bulunduğu sırada bir gece yürek ağrısı hissedip hastaneye müracaat etmiş, TOBB ETÜ Hastanesi'nde âcil olarak muayene edilmiş ve İstanbul'a döndüğünde mutlaka doktorlara görünmesi gerektiğini söylemişlerdi. Bunun üzerine Prof. Dr. Bilal Boztosun ve ekibinin müdahalesiyle bir operasyon daha gerçekleştirildi. Kalp damarları doktorların tâbiriyle taş gibi sertleştiği için operasyon bir buçuk saat kadar sürdü. Yorucu ve ağrılı geçen operasyon neticesinde dört stent daha takıldı ki bunların ikisi çok zorunlu olup diğer ikisi ise tıkanmaya başlamış olduğu için ileriye yönelik düşünülerek yerleştirildi.

"ŞU ANDA SEVENLERİNDEN DUA BEKLİYOR"

Hocaefendi, bu süreçte siz sevenlerinden sohbetlerin ve hizmetlerin devâmı için duâlarınızı beklemektedir. Salı günü Şifa-i Şerif dersini inşâallâh kısa da olsa yapmaya çalışacaktır. Perşembe günü saat 21:15'te HAYDER merkezinde sohbetlere inşâallâh başlanacaktır. Bu vesile ile Prof. Dr. Bilal Boztosun Beyefendi ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimizi arz eder, Allah-u Teala'dan kendilerine sıhhat-ü âfiyetle daha nice insanlara hizmet etme imkânı vermesini niyaz ederiz. Amin."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (97)

Süleyman Kaya:

Geçmiş olsun hocam, Allah C.C hayırlı şifalar nasip etsin.Tez zamanda ayağa kalkarsınız İnşAllah.

685
518
yanıtYanıtla
Masor BİLMİŞ:

Sahtekâr a dua edilme cahiller

yanıt3
yanıt2
Filiz Becerikli:

AMİN TEZ ZAMANDA AYAĞA KALKARSINIZ İNŞALLAH, GEÇMİŞ OLSUN

yanıt0
yanıt0
Halit:

allah şifa versin

659
371
yanıtYanıtla
Volkan Bas:

acil şifalar diliyorum hocamıza

279
245
yanıtYanıtla
Pond Swamp YT __TR:

Amîn

yanıt0
yanıt0
Turgut Aydın:

Okunmuş suları fayda etmemiş anlaşılan inşallah yanmaz kefeni korur hocamızııı

221
252
yanıtYanıtla
Ali Veli:

çen cücük aklınla eçpri mi yapıyoçun komik çey çeni.

yanıt1
yanıt3
HALİS ER:

kansız birisin

yanıt7
yanıt22
mehmet can:

Rabbim acil şifalar versin güzel adam. Seni insanlar çok yanlış tanıyor

220
223
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title