Haberler

Kahramanmaraş Andırın'da Asfalt Sevinci

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın genelinde sathi asfalt yapımı, yol genişletme, grup yolları, birinci kat zemin hazırlığı ve parke yapımı çalışmalarını hızlandırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın genelinde sathi asfalt yapımı, yol genişletme, grup yolları, birinci kat zemin hazırlığı ve parke yapımı çalışmalarını hızlandırdı. Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, bazı mahallelerin ilk defa asfaltla buluştuğunu söyledi.

Belediye ekiplerince ilçeye bağlı Kumarlı, Kabaağaç, Alameşe, Alınoluk, Başdoğan, Torun, Kargaçayırı, Canbaz, Rifatiye, Karapınar, Sumaklı, Kızık, Beşbucak, Akçakoyunlu, Bektaşlı, Kuzgun, Boynuyoğunlu ve Gökçeli Mahallerinde sürdürülen çalışmalar, vatandaşları mutlu etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, yaklaşık 30 mahallede asfalt, yol genişletme, parke, ve altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Andırın genelinde 30 mahallemizde çalışmalar devam ediyor. İlk defa asfaltla buluşan mahallelerimizde vatandaşlarımız büyük sevinç yaşıyor. Bu hizmetler artarak devam edecek, yolu, suyu olmayan mahallemiz kalmayacak" diye konuştu.

Mahalle muhtarları ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un hizmet noktasında vatandaşlara verdiği sözü yerine getirdiğini belirterek, "yıllar önce söz verilmişti ve bu sözler yerine getiriliyor, birçok gurup yolu ve Ana yollar asfalt kaplanıyor, bu yollar yapıldığında bölgemizin de kaderi değişecek, bu hizmetleri taktirle karşılıyoruz" dedi.

Andırın Bakımevi Şube Şefi İmirze Buğday da çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, "Mahallelerimizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yapılan asfalt ve yol genişletme, altyapı gibi hizmetler yörede yaşayan vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanıyor. Kış gelmeden birçok yöremizde bu çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Baki Tezcan Karapınar Andırın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title