Haberler

Kağıthane 15 Yılda Yeniden İmar Edildi

Güncelleme:

Ziyaretler kapsamında ilk olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Fazlı Kılıç, 2018 yılının müdürlük faaliyet raporlarını personellerle birlikte inceleyerek istişarelerde bulundu.

Otopark Kapasitesi 27 Bin 500 Araca Ulaştı

Önceki yıllarla karşılaştırmalı olarak yapılan değerlendirmelerde, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 2018 yılında 230 proje onayı ve 343 yapı ruhsatı verdiği belirtildi. 2018 yılında ilçede yapılan bin 498 araçlık otopark alanıyla birlikte ise toplam otopark araç kapasitesinin 27 bin 501'e ulaştığı aktarıldı. Böylece ilçedeki otopark araç kapasitesinin konut sayısına oranla yükseldiği ve her 0.59 konuta 1 araçlık otopark alanı düştüğü belirtildi.

İlçedeki Yapıların %64'ü Depreme Dayanıklı Hale Getirildi

İlçe sınırları içinde, 142 bin 450 konut ve 37 bin 776 dükkan ile toplamda 180 bin 226 adet bağımsız bölümün bulunduğu belirtilirken,2004 yılından bugüne dek yapılan çalışmalar ile güvenli hale getirilen bağımsız bölümlerin 134 bin 55 sayısına ulaştığı aktarıldı. Böylece Kağıthane'de bulunan dükkan ve konutların %64'ünün güvenli ve sağlıklı hale getirildiği belirtildi. 1999 yılındaki Marmara Depreminin ardından 2004 yılına kadar olan süreçte ise daha önceki çalışmalarla birlikte bu rakamın %70'lere yaklaştığı aktarıldı.

Yaklaşık bir saat süren toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title