Haberler

Kadirov, 22 yaşındaki kızını bakan yardımcısı yaptı

Güncelleme:

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Özerk Yönetimi Başkanı Ramazan Kadirov, en büyük kızı Aishat'ı Çeçenistan'ın Kültür Bakan yardımcılığına getirdi.

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti'nin lideri Ramzan Kadirov, 22 yaşındaki kızı Ayşat Kadirova'yı Kültür Bakan Yardımcısı olarak atadı.

Ramzan Kadirov, teklifin Kültür Bakanı Hoca-Baudi Daayev'den geldiğini, "Kızının genç yaşına rağmen bu işi başarabileceğini bildiği için" öneriyi kabul ettiğini söyledi.

Kadirov, 21 yaşındaki kızını bakan yardımcısı yaptı

"SAĞLAM VE DENGELİ" OLARAK YORUMLADI

Kadirov Telegram hesabından yaptığı paylaşımda ise kızı Aishat'ın atama kararını "sağlam ve dengeli" olarak yorumladı. Kadirov'a göre Aishat, yaşına rağmen, kültür alanında ciddi ve büyük projeler de dahil olmak üzere liderlik alanında geniş deneyime sahip.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çeçenistan Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (150)

Rabbani_Rasta:

İslamcılar böyledir işte hak hukuk bilmez. domuz eti yemez ama kul hakkının dibini ekmekle sıyırır !!

23
37
yanıtYanıtla
Realist:

Islamcı olduğu nerden biliyon..

yanıt9
yanıt5
Serdar:

Sanki CHP de adam kayırmacı yok parite birde CHP li belediyelere bak israf adam kayırma hepsi fazla fazla var.

9
29
yanıtYanıtla
Komik:

Ya olum kadirov akpli degil hemen savunmaya geçme :D

yanıt15
yanıt0
Size herşey müstahak:

Fazla saman yemişsin serdarcım dalgamı geçiyorsun trolmusun bankamatikçimisin yoksa a haberi fazlamı izliyon ne içtinse ne yaptınsa aynısını bak bende istiyorum

yanıt6
yanıt1
angaralı0606:

Konu Kadirov. . !

yanıt1
yanıt0
harun:

Zaten aynısı bizde de var damat yenge kayın bilader herkese kadro. . . yüklü maaş. . çerez parası cnm ne olacak ki. . . kos koca Türkiye ye ye bitmez.

17
15
yanıtYanıtla
Hülagü ve Baybars han:

Satılmış Rus köpeği yazık Çeçen dedemiz şeyh şamilin tırnağı olamaz tüm cecenleri satan alcak

30
1
yanıtYanıtla
Can:

Çayırlı

yanıt1
yanıt1
Hülagü ve Baybars han:

Can cayirli ne

yanıt0
yanıt0
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title