Haberler

Kadıköy'de Çiçekçiyi Ezerek Öldüren Şüpheli, Hukuk Öğrencisi Çıktı!

Güncelleme:

Bağdat Caddesi'nde aracıyla ezip kaçtığı çiçekçinin ölümüne neden olan şüphelinin hukuk öğrencisi olduğu, hayatını kaybeden çiçekçinin ise üniversiteli işsiz olduğu ortaya çıktı.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 11 Temmuz Cumartesi günü yol kenarındaki çiçekçi Mehmet Emin Kaya'yı ezip kaçan lüks aracı kullanan zanlının hukuk fakültesi öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Savcılığın yakalama kararı çıkardığı firari Murathan Ö. (19)'ün yakalanmamasını eleştiren Kaya'nın ailesi, zanlının o gün alkollü olduğu için olay yerinden kaçtığını öne sürdü.

KAZAYI YAPTI, KAÇTI! 4 GÜNDÜR FİRARDA

Kadıköy Bağdat Caddesi, Şaşkınbakkal mevkiinde 11 Temmuz'da yaşanan kaza şöyle gelişti. Lüks aracın sürücüsü caddede seyir halinde olduğu sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, kaldırımı aşarak yol kenarındaki çiçek tezgahında bulunan Mehmet Emin Kaya'ya (34) çarptı. Kazada, Kaya ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet Emin Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yolda hayatını kaybetti. Üniversite mezunu çiçekçinin kazadan sonra kayıplara karışan katili ise 4 gündür firarda.

"ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN KAÇTI"

Katilinin yakalanmamasını eleştiren Kaya'nın yakınları kaçan sürücünün alkollü olduğu için olay yerinden kaçtığını savunurken baş zanlı olarak araranan kişinin Bostancı'da bulunan bir barın sahibinin oğlu olduğu ortaya çıktı.

HUKUK ÖĞRENCİSİYMİŞ!

Şüpheli olarak aranan İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan 19 yaşındaki Murathan Ö.'nün yakalanması için savcılık yakalama kararı çıkardı. Kaya ailesinin avukatı İlknur Tunç da, "Kaçan sürücü teslim olsa bile alkol testi yapılmayacak. Kendisini de başka bir araç sıkıştırdı, direksiyon hakimiyetini kaybettim diye savunacak. Bu da cezasının düşmesine neden olacak. Bir an önce bulunmasını ve yargılanmasını istiyoruz" dedi. (Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Emin Kaya Şaşkınbakkal Kadıköy Bağdat Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Mahir Dinler:

Alkol denen melaneti ağzına alanlar ve bu şekilde aklını yok edenler oldukça bu toplumun başı her zaman belada demektir.

19
3
yanıtYanıtla
EGELİ..........................:

Evet adaletsiz dünya ÖZEL ÜNİVERSİTEYE gönderilmiş zengin çocuğu ve alnının teriyle Üniversite kazanmış yoksul çocuğu ve gelinen nokta. Ahir zamanda ayaklar baş, başlar ayak olacak , ahir zamanın geldiğini işin ehline verilmediği zaman anlarsınız der bazı hadisler. Yattığı yer nur olsun alınteriyle okumuş ama hakkını alamamış çocuk :(

17
1
yanıtYanıtla
GAZİKENTLİ27:

Türkiye, de ne yazıkki paran varsa hukuk senin yanında. .

17
0
yanıtYanıtla
Tek Türkiye Mobil-ANDROID:

kan testinden en son ne zaman, ne kadar alkol aldığı belli oluyor aslında, ama akpkk liysa eğer zaten ceza almaz,

9
7
yanıtYanıtla
Meto:

Ne oldu paralı adam ya bulunamaz normal biri olsaydı hemen yakalanmıştı. Ona destek olanlarıda tıkacan içeri birde hukuk okuyormuş ya avukat olsaydı yazıktı bu millete.

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ülkede hukuğu adaleti bitirdiler. Suçlular katiller rahatça dışarıda geziyorlar. Makas atanları videoya çekip şikayet ettim kabul etmediler. Neymiş polis tespit etmesi gerekiyormuş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title