Haberler

Kaçırılan Erin Evine Ziyaretçi Akını

Hakkari Kırsalında 12 Erin Şehit Edildiği Çatışmanın Ardından PKK'lı Teröristlerce Kaçırıldığı Belirtilen 8 Askerden Biri Olan Patnoslu Er İlhami Demir'in Evi Ziyaretçi Akınına Uğradı.

Hakkari kırsalında 12 erin şehit edildiği çatışmanın ardından PKK'lı teröristlerce kaçırıldığı belirtilen 8 askerden biri olan Patnoslu Er İlhami Demir'in evi ziyaretçi akınına uğradı.

Sabah saatlerinde aileyi ziyaret eden AK Parti Ağrı İl Başkanı Hasan Aslan, baba Rebiğ ve anne Meliha Demir ile uzun süre sohbet ederek, gelişmeler hakkında bilgi verip teselli etmeye çalıştı. Daha sonra telefonla Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'yı arayarak baba Rebiğ Demir ile görüştüren Aslan, ailenin sıkıntılarının giderilmesi noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Aslan'ın ziyaretinin ardından Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ünal Ayvazoğlu ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da Demir ailesini ziyaret etti. Anne ve babadan kaçırılan erle ilgili bilgiler alan Vali Akpınar, "Hiç merak etmeyin, devletimiz elinden gelen tüm imkanları seferber ederek askerlerimize ulaşmaya çalışıyor. Bu konuda sizin daha temkinli olmanızı ve dedikodulara inanmamanızı tavsiye ediyorum. Askerlere ulaşmak için devletimiz elinden geleni yapacaktır"

dedi.

Baba Rebiğ Demir ise, askerlerin PKK'lı teröristlerce girilen çatışmalarda kalkan olarak kullanılacaklarını duyduklarını belirterek, "Şu anda çok üzgünüz. İlaçlarla ayakta durabiliyoruz. Tek isteğimiz askerlerimizin bir an önce bırakılması" diye konuştu.

Gözyaşları içinde protokol mensuplarına yalvaran anne Meliha ise, çocuğunu çok özlediğini ifade ederek, evladına yeniden kavuşacağı günü beklediğini söyledi.

(AG-ŞA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title