Haberler

Jinekologtan Hastasına Mide Bulandıran Teklif: Benimle Cinsel İlişkiye Girmek İster misin?

Güncelleme:

İngiltere'de hastası olan kadına kendisi ile cinsel ilişkiye girmek isteyip istemediğini soran jinekolog doktor meslekten men edildi.

İngiltere'nin Huddersfield şehrinde çalışan 51 yaşındaki Jinekolog Dr. Iftekhar Ahmed, muayeneye gelen hastasına uygunsuz bir teklif yapınca meslekten men edildi.

"İLİŞKİYE GİRMEK İSTER MİSİN?" DİYE SORDU

2 çocuk babası doktor, 40'lı yaşlarındaki kadın hastasına kendisi ile cinsel ilişkiye girmek isteyip istemediğini sordu. Kadına cinsel içerikli materyallerin olduğu bir dergi de veren doktorun garip soruları karşısında rahatsız olan kadın, muayenehaneyi terk etti.

MUAYENEHANEYİ TERK ETTİ

Doktorun hastasına, erkek arkadaşı olup olmadığını ve cinsel yaşamının durumu ile ilgili de sorular sorduğu belirtildi. Hastasından muayenehaneye gelirken yanında cinsel ilişki oyuncakları da getirmesini isteyen doktorun tavrı üzerine kadının kendini utanmış hissettiğini söyleyerek sarsılmış bir halde orayı terk ettiği öğrenildi.

ISRARCI OLDU

Doktorun hastasının tıbbi kayıtlarına ulaşarak oradan cep telefonunu aldığı ve onu uygunsuz soruları ile rahatsız etmeye devam ettiği öğrenildi. Kadının evine gelmek isteyen doktor, yanında cinsel içerikli filmler de getireceğini söyleyerek kadını bir kez daha şoka uğrattı. Bangladeş asıllı doktor, red cevabı almasına rağmen ısrarına devam etti.

MESLEKTEN MEN EDİLDİ

Kadının şikayeti üzerine İngiltere'de meslekten men edilen doktorun ABD'de çalışmaya devam ettiği öğrenilirken bunun kamu güvenliği için endişe verici olduğu söylendi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

ISRAILLI:

bu MHP ye iktidar olacan de Apo yu bile vekil yaparlar bak cok ciddiyim

13
29
yanıtYanıtla
TÜRK:

ISRAİLLİ seni Türkiye ile İsrail sınırının tam ortasında götürürüm davaya hangi ülke bakacak şaşırırlar dava düşer. . .

yanıt14
yanıt6
Dürbünlü:

laikligin toplumu ne hale getirdiğini,,tüm dünya dehşetle ve ibretle seyrediyor.

10
22
yanıtYanıtla
birisi:

Ne Alaka, Manyak DIn YOBAZI

yanıt3
yanıt2
servet:

of be senin gibiler ne düşüncesiz

yanıt2
yanıt1
itici:

bu ne şimdi sen yazdımmı sandın

yanıt2
yanıt1
dürbünsüz:

aptal ne diyo laiklikle alakalı

yanıt2
yanıt1
hayat ne guzel:

Ne yapsin adam, karisi anca parasini yiyordur ve ilgilenmiyordur !!

1
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DR İSMİNDEN BELLİ NE MAL OLDUĞU

4
16
yanıtYanıtla
KIZILTUGAY:

DÜRBÜNLÜ adlı yorumcu!kendine göre güya şeriatçisin de laikliğe lâf atıyon öylemi;sözüm ona kendilerini müslüman,mütedeyyin olarak lanse eden ve bu şekilde milletten oy alanlar,bu memlekete FETÖ yü belâ edip,hatırlayın uçakta gazetecilere fetö için ne istedi de vermedik diyen" zihniyetler! SİZ ancak bu memlekete felâket getirirsiniz.utanmadan lâikliğe birde lâfı atıyorsun;hadi ordan bee!

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title