Haberler

Jet Ski Devrilince Denizde Mahsur Kaldılar

Antalya'da kullandıkları jet skinin devrilmesi sonucu denizde mahsur kalan 2 kişi, tur teknesi ve deniz polisi tarafından kurtarıldı.

Antalya'da kullandıkları jet skinin devrilmesi sonucu denizde mahsur kalan 2 kişi, tur teknesi ve deniz polisi tarafından kurtarıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki Fener Parkı falezleri açıklarında üzerinde 2 kişi bulunan bir jet skinin denizde sürat yaptığı sırada devrilerek batmaya başladığını gören balıkçılar durumu polise bildirdi.

Bu sırada olay yerinde bulunan bir sürat teknesi ve deniz polisi, deniz ortasında mahsur kalan ve kazadan yara almadan kurtulan Ayhan Arslankılıç ile ismi öğrenilemeyen bir kadın turisti kurtardı.

Devrilen jet ski ise polis ekipleri tarafından sürat teknesine bağlanarak otele götürüldü.

Belek turizm bölgesindeki bir 5 yıldızlı otelde tekne kaptanı olarak çalıştığı belirlenen Arslankılıç'ın bir grup turisti sürat teknesi ve jet-skiyle birlikte mavi tura çıktığı, Fener Parkı açıklarında ise turistleri jet skiye bindirdiği sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kazayı görerek polise haber veren Zeki Ünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aşırı süratli olan jet skinin bir andan devrildiğini söyledi. Ünlü, önce düşen iki kişinin şaka yatığını sandığını ancak, yardım çığlıkları üzerine durumu polise haber verdiğini kaydetti.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title