Haberler

Jean Claude Van Damme'ın Türkiye gelir gelmez ilk isteği şaşırttı

Güncelleme:

Özel jeti ile dün akşam Bodrum'a gelen Jean Claude Van Damme'ın otele girer girmez ilk isteği sade Türk kahvesi oldu.

Özel jeti ile dün akşam Bodrum'a gelen Jean Claude Van Damme'ın otele girer girmez ilk isteği sade Türk kahvesi oldu. Damme'yi karşısında gören yerli ve yabancı turistler ise şok oldu.

TÜRK KAHVESİ SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ

Dün akşam saatlerinde tatil için Bodrum'a gelen dünyaca ünlü aktör Jean Claude Van Damme, arkadaşıyla buluştuktan sonra bugün öğlen saatlerinde 5 yıldızlı bir otele geldi. Araçtan iner inmez sevgi seli ile karşılanan Jean Claude Van Damme, yerli ve yabancı turistlerle bol bol fotoğraf çektirdi. Damme'ı karşılarında gören bazı turistler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Otele girer girmez yetkililerden sade Türk kahvesi isteyen Damme, Türk kahvesini çok sevdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jean Claude Van Damme Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (97)

adams:

adam gibi adam. çocukluğumuzun en büyük kahramanı. dönerek attığı tekmeleri atacaz diye kaç pantolonumuz yırtıldı.

235
1
yanıtYanıtla
VOLKAN:

güldürdün kardeşim. . helal sana . :)

yanıt38
yanıt2
ADAMASAAAA:

aman ha. altına da etmeseydin bari la kavun kafalı. .

yanıt2
yanıt59
insan gibi adam:

her filmde ciplak poposunu gostermek adamliksa senin adamligindan suphelenilir

yanıt4
yanıt31
falco52:

Bu adam ermenilerin teklif ettiği filmde oynamadı red etti. . Türkiye karşıtı olduğu için. .

168
8
yanıtYanıtla
ulubatli:

adamsin türk dostu insallah müslüman olursun

132
17
yanıtYanıtla
Çakma ulubatlı:

Önce kendi ahiretini kurtar kardeşim sanamı kaldı milletin dini

yanıt40
yanıt34
AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE:

HACA BİLE GİTTİ NE DİYORSUN SEN

yanıt43
yanıt2
ogün:

Bir Cüneyt baba birde van damme

66
3
yanıtYanıtla
analizci:

Vandemi amca, önce rakıyı içecen sonra kahveyle ayılacan. . .

39
29
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title