Haberler

İzmir: İzmir'de 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu' Filminin Galası Yapıldı

Dünyayı Kurtaran Adam Filminin Devamı Niteliğindeki Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu Filminin Galası, İzmir'de Gerçekleştirildi.

Dünyayı Kurtaran Adam filminin devamı niteliğindeki Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filminin galası, İzmir'de gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filminin YKM Cinebonus Sineması'nda yapılan galasında gösterim öncesi filmin oyuncuları Deniz Seki, Burak Hakkı ve Yavuz Seçkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Deniz Seki, çok keyifli ve çok güzel bir iş içerisinde bulunduğunu ve sinemayı çok sevdiğini söyleyerek, "Ben oyuncu değilim ama bir dram filminde oynamak isterdim. Bu film benim için hazırlık sınıfı gibi oldu. Berlin'den yeni geldim, orada filme çok büyük bir ilgi vardı. Henüz Türkiye'deki sonuçlarını bilmiyorum. Ben o filmde bir renktim, o renk tamamlanmış oldu" diye konuştu. Seki ayrıca, kendisine uyan bir senaryosu olması durumunda dizi filmde de oynayabileceğini, oyunculuğu çok sevdiğini, doğru bir ekiple çalışmanın güzel sonuçlar verdiğini anlattı. Deniz Seki, oyuncu Ali Erkazan'ın, yönetmen Kartal Tibet hakkında söylediği, 'Biz sette küfür yedik, bunu ben asla içime sindiremiyorum' şeklindeki sözlerinin filme gölge düşürüp düşürmeyeceği yönündeki bir soruya ise, "Filme kimse gölge düşüremez, bu bir duygusal patlamadır. Bu bizim ailemizin içinde yaşanan bir olaydır, dışarıda anlatılmaması gereken bir şeydir" diye konuştu.

Film, yurt içinde 200 ve aynı anda Almanya, Fransa, Hollanda, Avustralya, Belçika, İsviçre, İngiltere ve Avusturya ile beraber 300 kopya ile 15 Aralık'ta gösterime girdi. Dünyayı kurtaran adam Cüneyt Arkın'ın oğlu rolünde Mehmet Ali Erbil'in yer aldığı film, uzay boşluğunda yitip giden Türk astronotu Gökmen'in kurtuluş hikayesini anlatıyor. Bin 550 sahne olarak çekilen filmin 90 sahnesinin tamamı bilgisayar ortamında sanal olarak oluşturuldu. Filmin süpervizörlüğünü ise Matrix, Lotr, Harry Potter, King Kong gibi ünlü filmlerin süpervizörü Peter Doyle yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title