Haberler

İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü Ayhan Kökmen için görev yaptığı ilçede ailesi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya gelerek anma töreni düzenledi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü Ayhan Kökmen için görev yaptığı ilçede ailesi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya gelerek anma töreni düzenledi.

Ödemiş Ticaret Meslek Lisesi önünde toplanan grup, ellerinde cinayete tepki gösteren dövizlerle beraber Ödemiş Hükümet Konağı önüne kadar yürüdü.

Kalabalığa Kökmen'in öğretmen olan eşi Ümmü, oğulları Doğukan ve Egehan da eşlik etti.

Törende konuşan Ovakent Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ulaş Barış Konuk, eğitim çalışanlarının şiddetin açık hedefi haline geldiğini söyledi.

Sıkılan kurşunun sadece Ayhan öğretmene sıkılmadığını belirten Konuk, "Kalleşçe yapılan bu saldırı, tüm öğretmenlere, tüm öğrencilere, tüm velilere ve tüm eğitim sistemine yapılmış bir saldırıdır. Eğer sizler, veliler, öğrenciler, makam sahipleri öğretmene sahip çıkmazsanız bizler sadece canımızı kaybederiz ama siz geleceğinizi, vatanınızı kaybedersiniz." dedi.

Ayhan Kökmen'in mesai arkadaşı Kaymakçı Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Toprakçı da eğitimcilere yönelik şiddet eylemlerinin son yıllarda giderek arttığını belirterek, "Biz öğretmenler, öğrenciler ve veliler olarak şiddeti nefretle kınıyor, reddediyoruz. Öğretmenlere şiddet konusunda bütün eğitim çalışanlarının yekvücut şekilde dimdik ayakta olduğunu tüm Türkiye kamuoyuna ilan ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ovakent Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title