Haberler

İzmir'de itfaiye aracı kullanan 3 kadının görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye daire başkanlığı Toros eğitim merkezinde çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. 3 kadının yer aldığı görüntülerde kadınlardan biri itfaiye aracını kullanırken, diğer ikisi ise aracın arkasında seyahat ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye daire başkanlığı Toros eğitim merkezinde 3 kadın tarafından kaydedilen video sosyal medyada gündem oldu. Devletin itfaiye araçlarını kullanabilecek kadar cesurca hareket eden kadınların davranışları büyük tepki çekerken, görüntüler kısa sürede paylaşım rekorları kırdı.

BİRİ ARACI KULLANDI, DİĞERLERİ ARKADA SEYAHAT ETTİ

Toros Eğitim Merkezi'nde çekilen videoda, kadınlardan biri itfaiye aracını kullanırken, diğer ikisi ise araca asılarak arkada seyahat ederken görülüyor.

"YANGIN VAR DEDİLER GELDİK"

Videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan kadınların "Yangın var dediler geldik" ifadesi ise dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya İtfaiye İzmir Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Enes Kocaturk:

Alt tarafı eğlenmişler haber niteliği taşımıyor. Gülmek, eğlenmek haram olmuş ülkede

246
193
yanıtYanıtla
ahmet cekiliş:

İtfaiye Binasına Nasıl Giriyorsun? İtfaiye Arcını Alıp Oradan Nasıl Çıkıyorsun? Yani Sizler Kimin Çocuklarısınız ki Kimse Size Dur Bile Diyememiş Bence Buna İzin veren Göz Yuman Herkesin İHRAÇ edilmesi Lazım İHRAÇ SORGUSUZ SUALSİZ TÜM HAKLARI ALINARAK Bizlerin Parası İle Bizlerin Mal ve Can Güvenliği İçin Kurulan Bir Kurumun Araç ve Gereçlerini Bu Şekilde Kimsenin Kullanmaya Hakkı Yoktur. Buradan Tüm Hakim ve Savcılara Suç Duyurusunda Bulunuyorum ve Göreve Davet Ediyorum..!!

174
18
yanıtYanıtla
Emin Bayram:

yangını olanları söndürüyorlar. çok sevap bir iş yapıyorlar.

78
73
yanıtYanıtla
senata silva:

Yangın kimdeymiş? Kim kimin yangınını söndürecek? itfaiyeci kim? Kafam karıştı

70
7
yanıtYanıtla
COVİD 19:

Bu tiktok denen zımbırtı olduğu sürece ülkemin topla tüfekle girmeye gerek yok ! ! ! Gazi Mustafa Kemal'in MALESEF '' Ümidim GENÇLİKTEDİR (!) '' sözü boşa çıkmıştır. ! Umuyorum ki en ağır cezayı cinsiyet farkı gözetmeksizin ADALET verecektir !

69
4
yanıtYanıtla
kumkum :

Uyuşturucu satmadıktan sonra sıkıntı yok...

10
48
yanıtYanıtla
Murat Akkaya:

ibb de yüzlerce araç kullanmış adamlar yıllarca ahmet mehmet kullanmış devlet görevlileri değil. bu ülkede hakim savcı varsa onlara bi el atsın.. ahmet çekiliş sana katılıyorum . artık bu millet malına sahip çıkmalı. iki yanık götürüyor mallarımızı.

31
13
yanıtYanıtla
Dilek Sayın:

O kadar dobrayım falan diyordunuz? Dobralığınızda mı estetik

10
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title