Haberler

Balıkçının oltasına takılan cansız beden ekipleri harekete geçirdi

Güncelleme:

İzmir'de sahilde balık tutan bir vatandaş, oltasına ağır bir şeyin takıldığını fark etti. Daha sonra bunun bir cansız beden olduğunu fark eden vatandaş ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı inceleme sonrası bir erkeğe ait olan cansız bedenin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.

Göztepe Sahili Yelkenli İskele mevkisinde saat 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre sahilde balık tutan bir vatandaş, oltasına gelen ağır bir cisim olduğunu fark etti. Daha sonra oltasına cansız beden takıldığını fark eden vatandaş, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

OLAY YERİNE EKİPLER GELDİ

İhbar üzerine olay yerine deniz polisi ve sağlık ekipleri geldi. Deniz polisi tarafından kıyıya çıkartılan kişinin sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemesinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Balıkçının oltasına takılan cansız beden ekipleri harekete geçirdi

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Öte yandan yapılan incelemede 40'lı yaşlarda olduğu düşünülen ve bir erkeğe ait olan cansız bedenin üzerinden kimlik çıkmadığı belirlendi. Cansız beden, olay yerinde savcının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin araştırılması ve kimlik belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkçının oltasına takılan cansız beden ekipleri harekete geçirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu İzmir Haberler

500

Yorumlar (3)

Çınar Saraç:

Denizden babam çıksa yerim derlerdi, neden yememişler

9
120
yanıtYanıtla
corç:

cansız beden acıkmış olmalı. naptınız oltaya adana urfa kebap falan mı taktınız.

1
15
yanıtYanıtla
ARDA ŞUFTALAAR :

millet aç aç. artık böyle yollara başvuruyorlar balıkların ekmeğini ellerinden alıyorlar

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title