Haberler

İzmir Barosu'nda Adayların Listeleri Netleşiyor

Güncelleme:

İzmir Barosunda başkanlık seçimlerinde yarışan 2 adaydan biri olan Baro Başkan Vekili Mustafa Çetin düzenlenen kokteylle yönetim kurulu listesini açıkladı.

İzmir Barosunda başkanlık seçimlerinde yarışan 2 adaydan biri olan Baro Başkan Vekili Mustafa Çetin düzenlenen kokteylle yönetim kurulu listesini açıkladı.

Bayraklı'da bir düğün salonunda gerçekleşen tanıtım kokteylinde konuşan İzmir Barosu Başkan Vekili Mustafa Çetin, İzmir Barosunun hizmetlerine devam etmesini sağlayacak önemli bir seçim döneminde olduklarını belirten Çetin, "Çünkü İzmir Türkiye için çok önemlidir. Çünkü bağımsız savunma çok önemlidir. Çünkü avukatlık mesleği çok önemlidir." dedi.

Çetin hukuk mekanizmasının çalıştığı zaman ortaya çıkacak ürünün mutlaka "adalet" olması gerektiğini belirterek bütün avukatların hukuk mevzuatını iyi bilmekle birlikte adalet duygusunu içinde taşıması gerektiğini ifade etti.

Çetin, "Amacımız sadece seçim kazanmak değil, seçimi kazandıktan sonra da İzmir Barosuna yakışır şekilde görev ve hizmetlerimizi sürdürmek ve her alanda en iyi şekilde temsil etmektir." diye konuştu.

Aday olan Çetin, daha sonra aynı listede birlikte olduğu yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu üyeleri ile Türkiye Barolar Birliği delegelerini açıkladı.

İzmir Barosu başkanlık seçimleri 20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çetin Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title