Haberler

İvrindi' de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temassız Dezenfektan Üretti

Güncelleme:

İvrindi ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, okulların dezenfektan standı ihtiyacının çözümü için Özel Büro ekibine talimat verdi.

İvrindi ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, okulların dezenfektan standı ihtiyacının çözümü için Özel Büro ekibine talimat verdi. Özel Büro, ekibe İ. Sefa Giray Bozören Bilişim Öğretmeni Habil Odabaşı, İvrindi İmam Hatip Lisesi Müdürü Tahsin Kıvrak ve Müdür Yardımcıları Fatih Acar'ı ve İsmail Hakkı Gün'ü ekibe dahil olurken, temassız dezenfektan cihazı üretme kararı alındı.

Düzenlenen toplantının sonucunda, ayak basmalı dezenfektan standı yerine sensörlü temassız dezenfektan cihazı yapabilecek teknik bilgiye vakıf olunduğu kaydedilirken, virüsün yayılım hızını en aza indirmek ve yaşı küçük öğrencilerin ayak basmalı standı kullanamayacakları göz önüne alınarak temassız dezenfektan standı üretilmesinin daha iyi olacağı kararına varıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, anlatılan teknik bilgilerin pratiğe dönüştürülmesi konusunda proje ekibinin hemen işe koyulması talimatını verdi. Yapılan çalışmada, gerekli araç ve gereçlerin temini ile birlikte üçüncü günün sonunda sorunsuz çalışan temassız dezenfektan cihazı üretimi gerçekleştirildi. Ekibi kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, "Olası teknik aksaklıkların takibinin yapıldığı bir haftalık süreçte cihazda herhangi bir arıza meydana gelmemesi üzerine seri üretime geçildi. İlk etapta 5 adet dezenfektan cihazı üretilerek İvrindi Belediyesi'ne ve İvrindi Devlet Hastanesine teslim edildi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, ortaya çıkan çalışmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İvrindi Devlet Hastanesinden Dr. Korkmaz Oruç da, cihazın verimliliği ve ihtiyaca cevap vermesinden dolayı bizlere ve ekibimize teşekkür etti. Cihazların üretimine devam edilecek" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yücel İvrindi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title