Haberler

Itfaiyecilerin Rekor Sıcakla Imtihanı

Adana'da son 39 yılın en sıcak gününde çıkan bir yangına müdahale eden itfaiye erleri, olaydan sonra kendilerini suyun altına attı.

Adana'da son 39 yılın en sıcak gününde çıkan bir yangına müdahale eden itfaiye erleri, olaydan sonra kendilerini suyun altına attı. Sarıçam ilçesi Cihadiye Mahallesi'nde bulunan izolasyon malzemesi üreten bir fabrikanın deposunda yangın çıktı. Kimyasal ve yanıcı maddeler bulunan depo, kısa sürede alevler içerisinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ile Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlere müdahale eden ekipler, yangını diğer iş yerlerine sıçramadan söndürdü.

Hava sıcaklığının 39 yıl aradan sonra 43 dereceye çıktığı kavurucu sıcakta yangın söndüren itfaiyeciler, kendilerini itfaiye araçlarına dolum yapılan borulardan akan suyun altına attı. Kıyafetleri ile suyun altına giren itfaiyeciler serinlemeye çalıştı. Adana'nın kavurucu sıcağında yangınla mücadele eden itfaiyeciler, yangında can kaybı yaşanmamasının en büyük tesellileri olduğunu söyledi.

(Fatih Keçe / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacı Sabancı Cihadiye Sarıçam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title