Haberler

    İtalya'da Futbolun "Oscarları"Na Juventus Damgası

    İtalyan Futbolcular Birliği’nin (AIC) dağıttığı “futbolun oscarları”na, son 3 sezonun şampiyon takımı Juventus damgasını vurdu.

    Milano’da düzenlenen ödül töreninde geçen yıl Serie A’da mutlu sona ulaşan Juventus takımının başarısı, hem takım halinde hem de bireysel anlamda ödülleri siyah-beyazlı camiaya getirdi.

    Juventus, "Yılın Takımı" ödülünü alırken, dönemin teknik direktörü, şimdinin İtalya Milli Takımı çalıştırıcısı Antonio Conte, "Yılın Teknik Direktörü" ödülüne layık görüldü.

    Siyah-beyazlı takımın orta sahadaki beyni, 35 yaşındaki deneyimli oyuncusu Andrea Pirlo da "Yılın Futbolcusu" ödülünü alırken, "En iyi sol kanat forvet" ödülü ise Pirlo’nun Arjantinli takım arkadaşı Carlos Tevez’e gitti.

    "En iyi sol kanat orta saha oyuncusu" ödülü, yine Juventus’tan Şilili Arturo Vidal’e giderken, "En iyi merkez orta saha oyuncusu" ödülü Andrea Pirlo’ya, "En iyi sağ kanat orta saha oyuncusu" ödülü Paul Pogba’ya, "En iyi stoper" ödülü Andrea Barzagli’ye, "En iyi kaleci" ödülü Gianliuigi Buffon’a, "En iyi sol ayaklı yabancı" ödülü ise Kwadwo Asamoah’a verildi.

    "En iyi golcü" ödülünün sahibi Napoli’nin Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain olurken, "En iyi sağ kanat forvet" ödülü, geçen sezon Torino, bu sezon Borussia Dortmund forması giyen Ciro Immobile’ye, "En iyi defans" ödülü ise geçen sezon Roma'nın, bu sezon Bayern Münih'in forması giyen Faslı Mehdi Benatia’nın oldu.

    Benatia, ödülünü kısa süre önce beyin ameliyatı geçiren Roma’dan takım arkadaşı Leandro Castan'a adadığını söyledi.

    Gecede, teknik direktörü Antonio Conte olan geçen yılın en 11’i de belirlendi. Juventus'tan 7 ismin yer aldığı yılın ilk onbirine seçilen isimler şöyle:

    Gianluigi Buffon, Kwadwo Asamoah, Andrea Barzagli, Mehdi Benatia, Matteo Darmian, Paul Pogba, Andrea Pirlo, Arturo Vidal, Ciro Immobile, Gonzalo Higuain, Carlos Tevez.

    Ödül töreninde "Yılın Hakemi" ödülü ise Serie A'da başarılı bir sezon geçirdikten sonra 2014 Dünya Kupası finalini yöneten Nicola Rizzoli’ye verildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Antonio Conte Andrea Pirlo Juventus İtalya Spor Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    Bakmadan Geçme

    14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title