Haberler

Kuzeni tarafından istismar edildiğini söyleyen küçük kıza, annesinden akılalmaz sözler: Sus kızım, aramızda sır kalsın

Güncelleme:

İzmir'de evini terk eden kadın, 10 yaşındaki engelli kızını da alarak ablasının evine yerleşti. Küçük kız, teyzesinin 20 yaşındaki oğlu tarafından istismar edildi. Bunu duyan anne ise "Sus kızım bu aramızda sır kalsın" dedi. Olayı öğrenen baba ise duruma isyan ederken, kızının annesinden istismara karşı sustuğu için şikayetçi oldu.

İzmir Menemen'de yaşayan M.G. ve A.G. çifti, 2018 yılında ayrı yaşamaya başladı. Anne A.G. engelli kızları S.G'yi (10) de yanına alarak 6 ay boyunca ablasının evinde kaldı. Bu sırada A.G'nin yeğeni H.B. (20), birden fazla kez o dönemde 8 yaşında olan engelli S.G'yi istismar etti. Kızın babası ise annenin kızına sahip çıkmayıp, istismarcı yeğeninden şikayetçi olmadığı iddiasıyla eşi A.G.'ye ayrı bir dava açtı. İstismarı gerçekleştiren sanığa 30 yıl hapis cezası verilirken, anne de olayı örtbas ettiği iddiasıyla ayrıca yargılanıyor. Eşine boşanma davası da açan baba M.G. kızının velayetini almak istiyor.

"SUS KIZIM, ARAMIZDA KALSIN"

İddiaya göre küçük S.G. durumu annesine anlattı ancak "Sus kızım, bu aramızda sır olarak kalsın" yanıtını aldı. Okulundaki öğretmenlerinin dikkati sayesinde, S.G.'nin H.B. tarafından cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

İSTİSMARCI YEĞENE 30 YIL VERİLDİ

Açılan davada sanık H.B., Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanarak 30 yıla mahkum edildi. Baba M.G. ise, kızının yaşadığı istismarı dava açıldığı süre içerisinde öğrendi. Olayı örtbas ettiği iddiasıyla eşine ayrı bir dava daha açan M.G., aynı zamanda eşine boşanma davası da açtı.

"ESKİ EŞİME İSTİSMARA SUSTUĞU İÇİN DAVA AÇTIM"

Baba M.G., "Eşimle 2018 yılında ayrı yaşamaya başlamıştık. Eşim 6 ay boyunca kızımızla birlikte ablasının evinde kaldı. Bu sırada ablasının oğlu kızımı istismar etmiş. Çocuk istismara uğradığında anneye söylemiş ama anne 'sus kızım, bu aramızda sır kalsın' demiş. Çocuk okuldaki öğretmenine olayı anlatınca durum ortaya çıktı. Ben olayı avukatımdan öğrendim. Anne olayı bildiği halde nasıl 'sus kızım' diyebiliyor? Yeğenini korumak için 'sus kızım' diyor. Mahkemede de 'biri kızım, biri yeğenim; hangi birinden vazgeçeyim?' dedi. Mahkeme kızımın velayetini tedbiren bana verdi. Ben ayrıca anneye de istismara karşı sustuğu için dava açtım. Eğer o davadan eşim bir ceza alırsa, boşanma sonrasında kızımın velayetini ben alırım diye düşünüyorum. Ben bu olayı duyduğumda şoke oldum. Zaten bayılmışım. Çok kötü bir durum. Eşim ceza alsın ki, aileler böyle olay yaşayan çocuklarının arkasında dursun. Ben çocuğumun sonuna kadar arkasındayım. Benim kızım engelli. Onun velayetinin bana verilmesini istiyorum" dedi.

"ANNESİ KIZIMI SUSTURMUŞ"

Eşinin en ağır cezayı almasını istediğini belirten baba M.G, "Yargılanan kişi zaten tutuklandı ama ben annenin de aynı şekilde tutuklanmasını beklerdim. Biz eşimle ayrı yaşamadan önce de kızım daha 6 yaşındayken bu şahıs kızıma istismarda bulunmuş. Anne o zaman da kızımı susturmuş. Biz ayrıldıktan sonra şahıs istismara devam etmiş. Anne yine kızımı susturmuş ve onu tehdit etmiş" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (34)

adsız:

kımbılır neyını yanlıs anladıda tacız edıldım dedı. yazık . uzak durun su kadınlardan ne gelıyorsa basımıza kadınlardan gelıyor.

8
32
yanıtYanıtla
Ego:

Yanlış mı anladı?! Hasta mısın arkadaşım çocuk bu neden iftira atsın?! O insan müsveddesi o çocuğa ne yaptı biliyor musun da konuşuyorsun vicdansız! Belki dokundu ya da sözlü taciz etti?! Zaten ortada bir şey olmasa olay adli mercilere intikal etmez! Allah seni bildiği gibi yapsın!!!

yanıt18
yanıt9
Bi bitmediniz:

Nasıl kadınlara bağladın olayı anlayamadım ama İstismara uğrayan daha çocuk hem de engelli. Sence çocuk yanlış mı anlamıştır? Annesine kendisine yaptıklarını söylemiştir annesi de susturmuştur. Ayrıca bir çocuğa şöyle laflar ediyorsun ya utan kendinden...

yanıt6
yanıt0
Cenk:

Taciz değil istismar tecavüz yani ne olursa olsun kadın erkek.kenfini koruyacak

yanıt0
yanıt0
ZEYNEP:

ALLAH BELANI VERSİN. SAKAT , MASUM, SAVUNMASIZ BU YAVRUCAĞA BUNU YAPTIN YA, ALLAH DA SENİ HER İKİNCİ CİHANDA SÜRÜNDÜRSÜN. .

28
2
yanıtYanıtla
AKDAGLI_66:

sakat degil. ENGELLİi deseydin daha iyiydi bacım . . böyle insanların allah belalarını versin inşallah

yanıt3
yanıt1
Tigin:

İDAM GERİ GEL ME Lİ!

15
6
yanıtYanıtla
Malatyasız:

Sen bu insanları affetmediklerine dua et ne idamı ahir zamandayız daha dur neler olcak

yanıt0
yanıt1
ADALET:

30 YIL AZ OLMUŞ DAHA SONRA İYİ HAL İNDİRİMİ HAVA SU YOL İNDİRİMİ KAŞIN KARA GÖZÜN YAŞLI İNDİRİMİ DERLER SALIVERİRLER. AGIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VERİLMELİYLİ Kİ BİR DAHA GÜN YÜZÜ GÖREMESİN

19
0
yanıtYanıtla
HADİ:

ÇOK FENA SAÇMALAMIŞSIN

yanıt0
yanıt3
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title