Haberler

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" Sona Erdi

Bursa'da ortaokullar arasında düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması"nın birincisi Yenişehir ilçesinde Orhangazi TOKİ Ortaokulu'nda öğrenci olan Sümeyya Daştan oldu.

Geçen hafta Yenişehir'de yapılan yarışmada ilçe birincisi olarak, Okul müdürü Necati Özkan ve Türkçe öğretmeni Nermin Güven ile Bursa'daki yarışmaya gitmeye hak kazanan Daştan, 17 ilçe birincisiyle yarıştı ve rakiplerini geride bırakarak yarışmayı birinci olarak tamamladı.

Öğrencisinin elde ettiği bu başarının önemli olduğuna dikkat çeken Özkan, "Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Sümeyye Daştan il birincisi olmuştur. Kendisini ve emek veren öğretmenlerine teşekkür ederiz. Öğrencimizin bu başarısının diğer öğrencilere de örnek olmasını diliyorum. Aldığımız bu sonuç bizleri son derece mutlu etti." diye konuştu.

Daştan'a gösterdiği başarıdan dolayı, okul idaresi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Necati Özkan Orhangazi Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title