Haberler

İstiklal Marşı Kavgası! AK Partili ve CHP'li Vekiller Birbirine Girdi

Güncelleme:

TBMM'de AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında İstiklal Marşı kavgası yaşandı. AK Partili Kemalettin Yılmaztekin ile CHP'li Bülent Bektaşoğlu birbirlerinin üzerine yürüdü.

TBMM'de akşam saatlerinde AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında İstiklal Marşı kavgası yaşandı. CHP'nin grup önerisi üzerine kürsüde konuşan Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın "millilik" tartışması yaşadığı CHP'lilere, "tok karnına her sabah İstiklal Marşı okumaları" önerisi tansiyonu yükseltti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ile CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu birbirlerinin üzerine yürüdü.

MİLLETVEKİLLERİ BİRBİRİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

CHP'liler sert tepki gösterirken, AK partililer de karşılık verdi. Sözlü tartışma sürerken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ile CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu birbirlerinin üzerine yürüdü.

"KARADENİZLİYİM ÖLÜMÜ GÖZE ALIRIM"

Kavgayı son anda araya giren AK Parti ve CHP'liler önledi. Bektaşoğlu, İstiklal Marşı konusunda tartıştığı AK Partililere, "Ben Karadenizliyim, ölümü göze alırım, milletvekilliğimi yakarım vallahi de billahi de" diye tepki gösterdi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cahit Özkan Şanlıurfa AK Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (242)

AKDAĞLI:

CHP ve HDP kapatilsin, bu ulke kurtulur.

85
34
yanıtYanıtla
arif ulu:

moda olmuş . . şuralıyım. . yok buralıyım. . ne olursan ol önce insan ol. sen karadenizliysen mertsen başkası akdenizlidir senden daha sert ve merttir. ilkel söylemleri bırakmak lazım. .

98
7
yanıtYanıtla
türkmen:

CUMHURİYET DÜŞMANI AKEPE.

37
68
yanıtYanıtla
Zeynep:

Klasik akp işte ne beklersin evet derse sasardim. ..

10
79
yanıtYanıtla
Nuri:

Chp kapatılmalı

33
53
yanıtYanıtla
topal osman:

bektaş oğlu akpliler ortamı germek için ellerinden negelirse yapıyor bu hainlerin oyununa gelme vatanı satdılar bu ahmaklarırı makarna kömürle kandıdılar biz topal osmanın evlatlarıyız torunlarıyız bunu bilsinler

19
65
yanıtYanıtla
AKP NİN İÇİNDE PKK LI DOLU:

İSTİKLAL MARŞINA TAHAMMÜLLERİ YOK. . .

15
66
yanıtYanıtla
ANALIZ:

CHP LILRIN AGZINI BURNUNU DAGITIN BEN ARKANIZDAYIM

33
44
yanıtYanıtla
İzmirli:

Ben de senin arkandayım...

yanıt12
yanıt7
ANALIZ:

OLUM IZMIRLI SIZE YEDIRE YEDIRE HALMI KALMIS SEN ÖNÜME GELDE SANA CAN GELSIN

yanıt3
yanıt1
Tüm 242 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title