Haberler

Karısı ile bastığı adamı yatak odasına kilitledi! Canını kurtarmak isteyen adam camdan atladı

Güncelleme:

Arnavutköy'de iş yerinden evine hastalandığı için erken dönen Murat B. karısını yatak odasında başka bir adamla yakaladı. Adamı yatak odasına kilitleyen koca, polise haber verdi. Bu sırada panikleyen adam, yatak odasının camından atlayarak kaçmaya çalıştı. Ayağı kırılan adam, hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Dün saat 19.15 sularında Arnavutköy İslambey Mahallesi'nde çalıştığı iş yerinden rahatsızlandığı gerekçesiyle erken çıkan ve evine gelen Murat B. evde yabancı birinin olduğunu fark etti.

KARISIYLA BAŞKA BİR ADAMI YATAK ODASINDA BASTI

İçeri giren Murat B. yatak odasında karısı ile Kader D. isimli adamı yakaladı. Kader D.'yi yatak odasına kilitleyen adam, içeri geçip olayın şokunu atlatmak ve polise haber vermek istedi.

CAMDAN ATLAYIP AYAĞINI KIRDI

Bu sırada odada kilitli olan Kader D. panikleyerek ikinci kattaki evin camından aşağı atladı. Ayağı kırılan Kader D. için ambulans çağrıldı. Kader D. Olay yerine gelen ambulans ile Arnavutköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Karakola giden Murat B., Kader D.'den şikayetçi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Kenan Tetik:

Kadın hakları var zina serbest içeri alan kadın şimdi iki tane çaksa kadına şiddet diye ortalık ayağa kalkardı artık yeter zina suç sayılmalı ağır cazası olmalı erkek kadın farketmez ahlaksız bir nesil yetişiyor

1012
60
yanıtYanıtla
senar:

şimdi kadına şiddet uygulasa o koca yine suçlu :) Ama kanunlarda aldatan erkek yada kadına cezası da yok!

792
46
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Şimdi adam kadını öldürse, yine kadın cinayeti diye bu kadınları el üstünde tutmaya devam ederler , emin olun anlık sinir öfke diye birşey var kimse kimseyi durduk yere öldürmüyor çoğuna baksan neden öldürüldü neden dövüldü ne yaptı diye sorsanız hak etmiş dersiniz , çok nadiri haksız yere dayak yiyip öldürülüyor onlara üzülüyorum

578
83
yanıtYanıtla
VATAN DAŞ :

Yorum yapanlara bak... Erkek denilen eşref-i mahlukat sanki hiç aldatmıyor, hiç basılmıyor. Bir kere olsun bir kadının kendisini aldatan bir erkeği öldürdüğünü işitmedim. Namus size gelince yok mu ey müslümanlar, kendinizi kandırırsınız ama Allah'ı kandıramazsınız.

229
232
yanıtYanıtla
yns clk:

Kadın aldatınca doğan çocuğun kimden olduğu belli olmuyor

yanıt75
yanıt26
VATAN DAŞ :

dna testi bedava. beyin de keza...

yanıt95
yanıt60
alperen:

Nan herşeyde niye müslümanları katiyorsuniz bu tür olaylar hep müslümanlar mı yaşıyor..ama doğru ya sizin için normal şeyler kimin eli kimin neresinde önemli degil

yanıt33
yanıt9
SMMM:

YAŞASIN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ !!!

195
154
yanıtYanıtla
H.EvreN Durmaz:

İstanbul sözlesmesi kalkti geyik, ama sen geyik oldugun icin alisiksin herseyi buna baglamaya

yanıt98
yanıt51
Orhan Tuna:

Koca herşeyi yapmakla haklı katılde olabilirdi o anda. . Ama genel olarak İstanbul sözleşmesini kötülemek insanlık değildir ,,,, namuslu ahlaklı fakat kötü pislik cani erkeklerdenn zarar gören kadınların ne suçu var ulan kadın düşmanları

111
221
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title