Haberler

Survivor'da Bu Hafta Elenen İsim Özlem Oldu

Güncelleme:

'Survivor All Star' yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Özlem, Bozok ve Turabi arasında yapılan oylamada 3 aday içinde halktan en az oyu alan Özlem adaya veda etti.

Survivor All Star ada konseyinde bir ilk yaşandı. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı.

HASAN, TURABİ'NİN İSMİNİ SÖYLEDİ

Geçtiğimiz Pazar akşamı yayınlanan ada konseyinde Hasan ve Bozok eşit oy alarak elemeye kalan ilk iki yarışmacı olmuştu. Ancak adı yazılan Hasan, çarşamba akşamı sms oylamasında halktan en fazla oyu alan isim olduğu için eleme adaylığı düştü ve oylamaya kalması için bir isim söyleme hakkı kazandı. Hasan yine 'kötü insan' dedi ve Turabi'yi elemeye aday gösterdi. Bir diğer isim söyleme hakkı ise kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Nadya'da oldu. Nadya ise elemeye kalacak isim için Özlem'in adını söyledi.

SURVİVOR'DAN ELENEN ÖZLEM OLDU

Nadya Özlem'in adını Bozok'u kurtarmak için söylediğini ve Özlem'e karşı kişisel bir probleminin olmadığını açıkladı. Böylece eleme oylamasına Özlem, Bozok ve Turabi kalmış oldu. Yapılan oylamada 3 aday içinde halktan en az oyu alan yarışmacı olan Özlem Survivor'dan elenerek adaya veda etti.

TURABİ, HASAN'A YÜKLENDİ

Ada konseyinde Turabi ise Hasan'a yüklendi "Yüzüne maske takmış herkesi kandırıyor. Ben gerçek yüzünü ben biliyorum. Herkesi kandırdığı için halk oylamasında da birinci oldu" diye konuştu.

Kaynak: Acunn.com / Komik - İlginç

Star Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (39)

Bingöl 12Mobil-IOS:

Survayvurda Hasan kadar yalancı rol oynayan yuktur çok sahtakar bir insan yalancı dır

15
38
yanıtYanıtla
SalihmobilWeb@haberler.com:

Şeytan üçgeni Turabi,Bozok,nadya..hilmicem kukla

32
11
yanıtYanıtla
öz dersimlimobilWeb@haberler.com:

Kendi kişisel dokunulmazlığını kazanan biri nasıl oluyorda yarışmada gidecek olan birine karar verebiliyor halen çözemedim.birinci çıkan hasan ın elemesi gerekiyor doğru olan bu olmalıydı.özlem hak etmedi bence.

35
1
yanıtYanıtla
ASLANmobilWeb@haberler.com:

Tırtabi kameralara oynuyor, yalakasıda hilmi.bozbok küfürbaz,nadya ne oldugu belli degil mikser gibi

28
3
yanıtYanıtla
SNİPERSmobilWeb@haberler.com:

AKŞAM TURABİN SURATINDAKİ YÜZ İFADESİ HASANIN 1.ÇIKMASIYLA GÖRÜLMEYE DEĞERDİ TEKRAR TEKRAR SEYRET.

27
2
yanıtYanıtla
FeridemobilWeb@haberler.com:

Nadya çok sinsi acayip hemde adada onun üstüne yok sinsilikte

23
4
yanıtYanıtla
ankaramobilWeb@haberler.com:

aslinda bozok hep sonuncu oluyodu ozlem daha ust siralardaydi tabi bozok kavga edince Adada kaldi nasil bi haksizliktir ya bozoga kimse oy vermez

23
3
yanıtYanıtla
Asla Mobil-IOS:

Hasan gibi adam olsanız KESK'e

16
10
yanıtYanıtla
Deli BaltaMobil-IOS:

Hasanmi sinsi?Hasana bakin hep ayni,eski survivorda,tv programlarda,Sinsi olan Turabi ve yanindakiler,Turabi Gecen sene Tolganin yerini kapti,Ses cikmadi Akinin balik aletini kolye yapti ses cikmadi,yigit vardi Oda sustu,bu sefer Turabi hizli basladi,istedigimi yaparim ayaklari,ses cikmiyor zaten,birincide oldu,aha simardi,dogru yoldayim dedi,yaninada aldi hilmiyi,bozoku daha sonra,abarti,Hasana satasti,Sonra Hasana yetti karsilik verince,Bide Hasan birinci olunca fis diye Bozoku kullanmaya basladi Hasana karsi,Hilmiyi zaten Hasana Doldurdu,Sinsiler dedikoducu Ve ayakcilar sov yapmaya gelmis olan Turabi Hilmi,Bozok ve Nadya,Tam Sinsi ,Hep baskasini kötülemek,dertleri Hasani yolamak.Hasan Sabir ediyor,helal,Ama Tas olsa catlar,Hasan hepinizi birden yer.Adam hava atmiyor,aslinda sizi bi yumrukla yere serer.Kendini bilen kisi.Ben Bunu yaptim sunu yaptim,Gülmem geldi bi vidyosu var acemi bu dövüs Hava atar,La Hasan Yer la seni.Mütevazi terbiyeli ol,gercekten dövüscüysen,korkak.Ses cikaramayana saldirirsin.Turabi ve Hilmicem sms kalsa süper olur,kim gider diye heycan.zaten Biri önümüzdeki haftalarda gitmesi lazim.Yalaka Hilmicem,Bozok,Sinsi Turabi,ve Nadya.Hasan Ise Adam.Kac yildir durus ayni simarmadi öbürleri gibi.

19
7
yanıtYanıtla
ZAFERmobilWeb@haberler.com:

Nadya öyle bir kıvırtıyorki herşeyi işine geldiği gibi anlıyor içten pazarlıklı işine gelmedimi anlamadım diyor. Herkes bunu atlıyor.

18
7
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title