Haberler

İstanbullular, Yazdan Kalma Bir Gün Yaşadı

İstanbullular, yazdan kalma bir gün yaşadı Vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilip dışarı çıktıİSTANBUL - Günlerdir soğuk seyreden havanın ardından bugün İstanbul'da adeta yazdan kalma bir gün yaşandı.

İstanbullular, yazdan kalma bir gün yaşadı

Vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilip dışarı çıktı

İSTANBUL - Günlerdir soğuk seyreden havanın ardından bugün İstanbul'da adeta yazdan kalma bir gün yaşandı. Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen İstanbullular kendini dışarı attı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da etkili olan soğuk havanın ardından bugün ise adeta yazdan kalma bir gün yaşandı. Mont ve kabanlarıyla dışarı çıkan vatandaşların sıcaktan bunaldığı görüldü. Taksim Meydanı'nda havanın güzelliğini fırsat bilen vatandaşların bir kısmı fotoğraf çekilirken, bir kısmı da kuşları besledi. Güneşli bir hafta sonunun ardından hafta başı havaların soğuması bekleniyor.

Hafta başında karla karışık yağmur bekleniyor

MeteorolojiGenel Müdürlüğü'nün haftalık hava tahmini verilerine göre, önümüzdeki hafta İstanbul'da karla karışık yağmur bekleniyor. Termometrelerin 20 dereceyi gösterdiği hafta sonunun ardından gelecek hafta çarşamba günü hava sıcaklığının İstanbul'da 10 derece düşmesi öngörülüyor.

Taksim meydanında esnaflık yapan Aydın Deniz, "Kışın gününü bitirdik. İstanbul'da yazdan kalma bir gün yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta herhalde kar yağışı bekleniyor. Bu güzel havanın tadını çıkartalım. Mükemmel, müthiş güzel bir hava var" dedi.

Sıcaktan bunaldığı için montonu eline alarak yürüyen Şiyar Yıldız, "Birkaç gündür hatta birkaç haftadır hava soğuk. Bugünün de soğuk olacağını tahmin ettim ama hava bugün sıcak. O yüzden montu elime aldım. Kış mevsimini seviyorum. Soğuğu sıcaktan daha çok seviyorum. Hayatın ilerleyişi bakımından yağmur yağması gerekli" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Güneşli Taksim Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title