Haberler

İstanbul'da Yine Elektrik Kesintisi Yaşandı

Güncelleme:

İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Beşiktaş, Şişli, Sarıyer, Mecidiyeköy, Kağıthane, Beyoğlu, Levent, Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Anadolu yakasında Kadıköy'de elektrik kesintisi yaşandı.

İstanbul'da saat 20:20 sularında çok sayıda ilçede elektrikler aynı anda kesildi. Elektriklerin kesildiği ilçeler arasında, " Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy, Kağıthane, Beyoğlu, Eyüp, Sarıyer, Levent, Gaziosmanpaşa" yer aldı. Anadolu yakasında ise Kadıköy'de elektriklerin kesildiği öğrenildi.

TRAFOYA YILDIRIM DÜŞTÜ

Olay saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Hasdal'da bulunan ve Kağıthane İletim Hattı'na elektrik sağlayan yüksek gerilim hattındaki kablolardan biri yıldırım düşmesi sonucu koptu. Kopan kablod, Alibeyköy-TEM Bağlantı Yolu üzerine düştü. Bu nedenle, polis ekipleri iki taraflı olarak yolu trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri de olay yerine geldi.

RAYLI SİSTEMDE AKSAMA MEYDANA GELMEDİ

Elektriğin olmamasına rağmen raylı elektrik sistemlerinde herhangi bir aksama meydana gelmedi.

BEDAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Olayın ardından saat 22.00 sularında BEDAŞ'ın internet sitesinden açıklama yapıldı. BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"14.04.2015 Salı günü, saat 20.25 itibariyle sistemimizde TEİAŞ kaynaklı kesinti meydana gelmiştir. Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Kağıthane, Gaziosmanpaşa Sultangazi ve Eyüp ilçelerimize elektrik verilememektedir.

TEİAŞ tarafından sorun giderildikçe sistem tekrer enerjilendirilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ MESAJLARI GELDİ

Elektrik kesintisinden sonra yüzlerce sosyal medya kullanıcısı, tepkilerini Twitter üzerinden gösterdi.

İstanbul'da ve Türkiye genelinde geçtiğimiz günlerde de büyük çaplı elektrik kesintisi yaşanmıştı.

KESİNTİ, 15 NİSAN'DA ANADOLU YAKASI İÇİN DUYURULMUŞTU

Öte yandan, İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, 15 Nisan Çarşamba günü Maltepe'de 09.00-14.00 saatleri arasında, Bağlarbaşı Mahallesi, Salih Reis, Çay, Hür, Irmak Sokak'ta, Sultanbeyli'de 09.00-11.00 saatleri arasında Battalgazi Mahallesi, Betül, Zembil, Plevne, Küplüce, Dereiçi, Selçukhan sokaklarında, 10.00 -14.00 saatleri arasında da Mimar Sinan Mahallesi Kızılelma Sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Kadıköy'de 09.00-14.00 saatleri arasında, Göztepe Mahallesi, Atılay, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Mustafa Mazharbey, Merdivenköy Hızırbey, Zaman, Şahika, Yalvaç, Küme, Nesrin sokaklarına, Bostancı Mahallesi, Çınarlı Sokak'ta elektrik kesintisi yapılacağı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Üsküdar'da 09.00-14.00 saatleri arasında, Validei Atik Mahallesi, Karamanoğlu, Mantar, Kümbet, Nuhkuyusu, Gelişim, Pazarbaşı, Fıçıcı Rüstem, Barbaros Fikret Mualla, Çiçekçi Bostan, Güllübahçe, Ferdi Üner sokakları, Altunizade Mahallesi Ord. Prof. Fahrettinkerim Gökay ve Mahir İz caddeleri, Barbaros Mahallesi, Denizmen Sokak ile Ümraniye'de 09.00-15.00 saatleri arasında, Dumlupınar Mahallesi, Birgül Sokak, Topağacı Mahallesi, Yurdakul Sokak, Adem Yavuz, Özışık Sokak, Elmalıkent Mahallesi, Eşref Bitlis Sokağa elektrik verilemeyecek."

Açıklamada, Pendik'te ise 09.00-14.00 saatleri arasında, Velibaba Mahallesi, Kimya, Keskin, Fen, Aydınlık, Zehra, Mızrap, Sadık, Subay, Otağ, Fevzi Çakmak Fırıncı, Atatürk, Meziyet, Su, Dumlupınar Volkan Sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kağıthane Beşiktaş Sarıyer Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500

Yorumlar (120)

Döşemeciye döşemeci geldiMobil-ANDROID:

Herkesi kendin gibi trol mü sanıyorsun, yürü ak trol. Hadi bir mele bakalım...

102
4
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Chpli kedilerim trollerim Yıldırım düştü aman korkmayın musterih olun yarın gelir elektrikler

6
79
yanıtYanıtla
palamobilWeb@haberler.com:

Ben secimleri kabul etmem eger Elektriker kesilirse MHP CHP biraz disinisi gösterin hdp kadar olamadiniz

78
4
yanıtYanıtla
kedilermobilWeb@haberler.com:

Hani ysk bütün kedileri toplamıştı, şimdi köpekleri mi salıyorlar...

49
5
yanıtYanıtla
EKREM:

ELEKRİKLERİ KESEREK İTTİDARI BALTALAMAYA ÇALIŞIYOLAR. HER YOLU DENESELERDE NANAY MUHALEFETE OY YOK.

4
46
yanıtYanıtla
ismailmobilWeb@haberler.com:

Kedilere talim yaptırıyorlar herhalde:

28
20
yanıtYanıtla
vatansever kürtmobilWeb@haberler.com:

Aynı plan seçimde de olacak seçime hile karışacak

40
2
yanıtYanıtla
Sok sok sokmobilWeb@haberler.com:

Parelel yapi gokyuzunden yapay simseklerle istanbulu karanliga mahkum etti. . . Allah size akil versin havuzcu insanlar

27
1
yanıtYanıtla
hakan:

seçimlere kadar böyle devam edecek kesintiler. seçim günü için mazeret olacak. daha önce de oluyordu diye. . . göreceğiz

24
4
yanıtYanıtla
murat güler:

Dua edin ak parti var. yoksa elektrikler 1 sene gelmez.

6
22
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title