Haberler

İstanbul- "Şahinler", "Sarallar"In Ofisini Gizli Kamerayla Takip Etmiş

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI, İSTANBUL DHA"Şahinler" olarak bilinen suç örgütü lideri Sedat Şahin'in evine yaklaşık 2 yıl önce düzenlenen baskında ele geçirilen bir ofise ait kamera görüntülerini inceleyen polis, ofisin bu grup ile husumeti bulunan "Sarallar Grubu"na ait olduğunu belirleyince...

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI, İSTANBUL DHA

"Şahinler" olarak bilinen suç örgütü lideri Sedat Şahin'in evine yaklaşık 2 yıl önce düzenlenen baskında ele geçirilen bir ofise ait kamera görüntülerini inceleyen polis, ofisin bu grup ile husumeti bulunan "Sarallar Grubu"na ait olduğunu belirleyince yeni bir operasyon yaptı. Operayonda gözaltına alınan 31 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 17 Mayıs 2017'de suç örgütü lideri Sedat Şahin'in Beykoz'da bulunan villasına yaptığı baskında ele geçirdiği dijital veriler arasında bir ofise ait gizli kamera görüntülerine ulaştı. Organize Şube polisleri, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle yaptığı ortaklaşa çalışmada görüntülerin 'Sarallar' grubundan bir kişinin ofisinin görüntüleri olduğunu tespit etti. Polis ekipleri yaptığı çalışmalarda, görüntülerin Sedat Şahin'in adamlarından birisinin 'Saralların' ofisini izleyecek bir ofis tuttuğunu, buraya girişi gören kameralar yerleştirerek giriş ve çıkışları takip ettiklerini belirledi.

POLİS 21 MAĞDURA ULAŞTI

Gizlice çekilmiş kamera görüntüleriyle alakalı olarak şüphelilerin, 'Kasten öldürme', 'Tehdit', 'Yağma', 'Kasten yaralama', 'Hakaret', 'Ruhsatsız silah', 'Görevli memura mukavemet' ve 'Tutukevine yasak eşya sokmak' gibi suçların içinde bulunduğu 30 farklı suç işlediklerini tespit etti. Polis ekipleri ayrıca 21 mağdura ulaşarak ifadelerine başvurdu.

37 KİŞİYE GÖZALTI KARARI

Bunun üzerine 13 Şubat Çarşamba günü il genelinde hakkında gözaltı kararı bulunan 'Şahinler' grubundan 37 kişinin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 31 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı.

8 TABANCA, 5 AV TÜFEĞİ VE UYUŞTURUCU MADDE

Yapılan operasyonda 8 tabanca, 5 av tüfeği, 188 tabanca mermisi, 50 av tüfeği fişeği ile 827 gram uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde imalatında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

31 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri, 6 kişinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarını sürdürüyor. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 31 kişi Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi.

Görüntü Dökümü

----------

(Polis Kamerası)

-Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi

-Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalar

-Ele geçirilen tabanca, tüfek ve uyuşturucu maddeler

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title