Haberler

İstanbul Muhafızları' Ekibi Bursalılarla Buluştu

BURSA'ya gelen 'İstanbul Muhafızları' filminin oyuncuları, sinemaseverlerle buluştu.

BURSA'ya gelen 'İstanbul Muhafızları' filminin oyuncuları, sinemaseverlerle buluştu. Çocuklar, filmin oyuncularına yoğun ilgi gösterdi.

5 Ekim'de vizyona giren ve izleyicilerin beğenisini kazanan ' İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi' sinema filminin oyuncuları Bursa'da hayranlarıyla buluştu. Bir AVM'de gerçekleşen buluşmaya oyuncular Ali Uyandıran, Lemi Filozof, Funda Güray, Merve Sevin, Ziya Çiçek ve Berk Yaparel katıldı. Hayranlarını filme davet eden oyuncular, daha sonra sinemaları gezerek izlecilere 'keyifli seyirler' diledi.

Genç oyuncu Funda Güray, İstanbul Muhafızları'nın markalaştığını belirterek, "Çizgi filmi var ve çocukların hemen hemen hepsi İstanbul Muhafızları'nı tanıyorlar. Biz de bu hikayeye dahil olduk. Çok mutluyuz. İstanbul Muhafızları aslında İstanbul'un güzelliklerini barındıran, kültürel ve tarihi değerlerini çocuklara aktarmaya çalışan, bir amacı olan çizgi film" dedi.

Filmin çocuklara güzel bilgiler verdiğini dile getiren oyunculardan Merve Sevin ise "İnternet çağında olduğumuz için çocuklara ulaşmanın birçok güzel yollarından bir tanesi sinema. Böyle bir projenin içerisinde yer aldığım için çok büyük gurur duyuyorum. Şahane bir ekip vardı, çekimlerimizden sonra da uzun süre animasyonlar yapıldı, arkamızda çok güçlü bir ekip var. Biz çok mutluyuz, izleyenlerin de çok büyük keyif alacağından eminiz" diye konuştu.

Aynı zamanda Bursalı olan sanatçı Ali Uyandıran da memleketinde olmaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu belirtirken, filmin diğer oyuncularından Lemi Filozof da İstanbul Muhafızları'nın gerçek ve animasyon karakterleri bir arada uyarlayan film olduğunu söyledi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Ali Uyandıran İstanbul Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title