Haberler

İstanbul: Lecia Kalitesinin Kompakt Dijital Fotoğraf Makinesi Hali: Leica D-lux 3

Leica'nın Yeni Modeli D-lux 3, 10 Megapiksel Fotoğraf Kalitesi, Gelişmiş Ayar Özellikleri ve Leica Optik Kalitesini Tek Bir Gövdede Birleştiriyor.

Leica'nın yeni modeli D-LUX 3, 10 megapiksel fotoğraf kalitesi, gelişmiş ayar özellikleri ve Leica optik kalitesini tek bir gövdede birleştiriyor.

Renk eşleşmesi, kontrast ve resim tanımına bağlı olarak kendi profilini geliştiren ve müşterilerinin profesyonel film malzemeleri ile uzman geliştirme laboratuvarlarının birlikte kullanımından iyice tanıdığı resim özellikleriyle hareket eden Leica Camera AG'nin Türkiye temsilcisi Panatel, Leica'nın yeni kompakt dijital modeli D-LUX 3'ü Türkiye'de satışa sundu. Analog fotoğraf makinelerindeki tecrübesini dijital makinelere de taşıyan Leica'nın yeni modeli D-LUX-3, 10 megapiksel görüntü kalitesi, yüksek performaslı optik teknolojisi, profesyonel fotoğraf makinelerini aratmayan çekim özellikleri ve 3 farklı resim formatı desteği ile kaliteyi yanınızda taşımanıza olanak tanıyor.

Alüminyum gövdeye sahip olan LEICA D-LUX 3'ün kalitesi en küçük ayrıntılarda bile ortaya çıkıyor. Farklı çözünürlükteki toplam üç resim formatını (16:9, 3:2 ve 4:3) destekleyen LEICA D-LUX 3, 2.8 inç büyüklüğündeki ekranı ile 16:9 formatındaki görüntüleri dahi tek bir karede görüntüleyebiliyor. LEICA D-LUX 3 kamerasındaki yüksek performanslı LEICA DC VARIO-ELMARIT 1:2.8-4.9/6.3-25.2 ASPH zum lensi küçük resim formatında 28-112 milimetre arası geniş bir odak uzaklığı aralığı sunarken, geniş açıdan teleobjektife kadar yaratıcı resim kompozisyonlarına olanak veriyor. Entegre resim sabitleyici ise zor aydınlatma koşulları da dahil, tüm fotoğraf koşullarında kullanıcının kamerayı titretmesini engellemek için ek koruma sağlıyor. LEICA D-LUX 3, 64 MB SD kart, pil şarj cihazı, güçlü şarj edilebilir pil ve kapsamlı bir yazılım paketiyle (Adobe Photoshop Elements 4.0 (PC)/3.0 (Mac), Quicktime Movie Player) birlikte sunuluyor. Ayrıca profesyonel fotoğraf makinelerinde varolan denetimleri bünyesinde barındıran kompakt bir ürün olan LEICA D-LUX 3, kullanıcıya geniş bir yaratıcı alan sağlıyor. Manuel ayarlardan hızlı anlık çekimler için konu programlarına uzanan farklı resim modları sayesinde de D-LUX 3 ile herkesin kıskanacağı fotoğraflar çekilebiliyor.

Öte yandan Panatel, 1995 yılında Panatel Elektronik San.ve Tic. A.Ş. adı altında Panasonic markalı PBX, kablolu telefon, kablosuz telefon, kapalı devre güvenlik sistemleri ve cep telefonu satışı amacıyla kuruldu. Ağustos 2005'ten itibaren de Panatel A.Ş; bir dünya devi olan Leica'nın analog ve dijital kameraları ile "sport optic" ürünlerinin; LCD'de son teknoloji kullanan Lava'nın, interaktif bilgi terminallerinde teknolojik devrim yaratacak Kiosk'un, konsept LCD TV ve LCD ekranlar üreten Hannspree ve Hanns -G'nin, iAudio / Cowon markalı, MP3, MP4 ve PMP'lerin Türkiye'deki tek distribütörü oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title