Haberler

İstanbul: İstanbul'da Yerel Yönetimler

Küçükçekmece Belediyesi Tarafından Yapımı Tamamlanan "Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi" 4 Ekim 'Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Açıldı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi" 4 Ekim 'Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde açıldı.

Açılışa katılan Doğa ve Sokak Hayvanları Yaşatma Derneği Başkanı Süsen Erkuş ve Küçükcekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ı, ağızlarında çiçeklerle köpekler karşıladı. Açılışta konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, hasta, yaşlı, yavru hayvanlar ile tehlike oluşturan, saldırgan hayvanların barındırılacağı merkezin 350 hayvan kapasiteli olduğunu söyledi. Başkan Yeniay, Kayabaşı Sazlıdere Mevkiinde 4 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen barınağa şu anda 43 köpek, 1 kedi ve 1 kuş odası bulunduğunu belirterek, burada muayene, operasyon, eczane hizmetlerinin de verildiğini kaydetti.

Doğa ve Sokak Hayvanları Yaşatma Derneği Başkanı Süsen Erkuş ise, hayvan haklarını savunurken hep kavgayla gündeme geldiklerini belirterek, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yenay'ın bu güzel hizmeti sayesinde, hem hayvanların rahat ettiğini, hem de kendilerinin kavgadan uzak kaldığını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title