Haberler

İstanbul: Fatih Akyel, Kadro Dışı Bırakılmasını Değerlendirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Tarafından Kadro Dışı Bırakılan Fatih Akyel, Fenerbahçe Maçında Formasını Giyemeyeceği İçin Özgün Olduğunu ve Kadro Dışı Kalmasının Çok Fazla Abartıldığını Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Fatih Akyel, Fenerbahçe maçında formasını giyemeyeceği için özgün olduğunu ve kadro dışı kalmasının çok fazla abartıldığını söyledi.

Beşiktaş ve Galatasaray galibiyetleriyle her şeyin kendileri için iyi gittiğini ve birden bire arka arkaya kötü mağlubiyetler aldıklarını belirten Fatih Akyel, ajansspor.com sitesine yaptığı açıklamada kadro dışı bırakılmasının çok abartıldığını, çok önemli Fenerbahçe maçı öncesinde böyle ufak tefek konularla kadro dışı kalabilecek bir şey yaptığını düşünmediğini ifade eden Akyel, "Fenerbahçe maçından oynamak isterdim. Ama tabii ki bu hocanın kararıdır. Saygı duyuyorum, kendi düşüncesidir. Ama ben Trabzonspor'dan kesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum. Trabzonspor formasını geldiğim günden beri en iyi şekilde taşıyorum, taşıdığımı düşünüyorum. En iyi şekilde mücadelemi veriyorum" dedi.

Sezon başından beri de hiç antrenman kaçırmadığını ve bütün maçlarda da oynadığını söyleyen Fatih Akyel, "Yani bu konu 2 hafta önce olan bir konu ve Sivas maçı mağlubiyeti sonrası oluyor, ben Sivas maçı kadrosunda yoktum, Antalyaspor maçında da yedektim. 2 hafta önceki olayın biraz abartıldığını düşünüyorum açıkçası. Esasında bunlar aile içinde yaşanan ufak tefek sorunlar, bunlar halledilebilecek konular. Ama tabii hoca böyle düşünmüş, böyle karar vermiş ve bunu böyle uygulamak istemiş. Hocanın kararıdır ama ben de O'na kendisinden yana olan rahatsızlıklarımı kendisine ilettim. Olay bundan ibarettir" diye konuştu.

Alınan kötü sonuçlardan sonra bu başarısızlığın kendisine fatura edilmediğini, Trabzonspor'da bir tek kendisinin oynamadığını kadro dışı kalmasında böyle bir şeyin etkisinin söz konusu olmadığını belirten Akyel, "Aile içinde olan olaylar ve hocanın kararıdır. Saygı duyuyorum, söyleyecek bir şey yok. Ben profesyonel bir futbolcuyum ve antrenmanlarımı devam ediyorum" dedi.

Ziya Doğan'a uyguladığı yasaklardan dolayı çok rahatsız olduğunu bildirdiğini anlatan Akyel, "Bu yasaklara karşılık veremeyeceğimi kendisine, rahatsız olduğumu söyledim. Ben üzüldüm, bunları yaşamak, ya da söylemek istemezdim. Özellikle böyle bir maç öncesi rahatsızlık olsun istemezdim ve ufak olayların bir aile içinde kapatılıp gider diye düşünüyordum. Burada benimle beraber birçok kişi aynı şeyi düşünüyor. Trabzonspor'a geldiğimden beri iyi bir performans sergilediğime inanıyorum. Takımda sadece Fatih Akyel'in mi bir form düşüklüğü var? Trabzonspor'da mı var? Ben kendimi ayırt etmiyorum. Sivas maçındaki mağlubiyet, Antalyaspor maçındaki beraberlik ben sahada olmamama rağmen ben bunları üzerime alıyorum. Çünkü ben bu takımın bir ailenin bir parçasıyım. Onun için sadece Fatih Akyel'e değil, geniş kapsamlı bakmak lazım. İnsanların da buna göre bakması lazım. Bir Fatih Akyel istediği kadar tecrübeli olsun, istediği kadar Avrupa Kupaları'nda maç yapmış olsun, bir futbolcu tek başına bir şey yapamaz" diye konuştu.

Trabzonspor taraftarına seslenen Fatih Akyel, "Ben Trabzonspor'da çok oynamak istiyorum, Trabzonspor formasını giymek istiyorum. Ben buradayım ve profesyonel bir şekilde antrenmanlarımı yapıyorum, hoca kadro dışı bırakmıştır. Trabzonspor'un şu anda mukaveleli futbolcusuyum ve görev verildiğinde de Trabzonspor için elimden geleni yaparım. Tabii yönetimin kararları da burada çok önemli. Bu konuda yönetimle henüz görüşmedim. Önümüzde de çok önemli bir maç olduğu için olayların fazla büyümesini istemiyorum. Bu tip olaylar Trabzonspor'a zarar versin istemiyorum" dedi.

Başka bir takıma transfer olmak gibi bir isteğinin olmadığını, ancak zamanın ne göstereceğini bilmediğini ve kendisinin profesyonel bir futbolcu olduğunu kaydeden Akyel, "Ben hiçbir zaman Trabzonspor gibi çok büyük bir camiadan ayrılmak istemem. Trabzonspor çok çok büyük bir camia. Ben her zaman burada kalmaktan yanayım. Trabzonspor'dan kimse ayrılmak istemez. Bir takım olaylar oluyor ve bir takımın da kötü dönemleri olabilir ama her zaman böyle gidecek diye bir şey yok. Ben bu zamana kadar Trabzonspor'a da Trabzonspor taraftarına da çok teşekkür ediyorum verdikleri destek için" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title