Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Samsun'da ilkokul öğrencileri, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polislerin isimlerinin yazılı olduğu yaka kartları takarak, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kazım Orbay İlkokulu öğrencileri, okul müdürü Şahin Akın ve öğretmenleri eşliğinde, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ogün Şahin'i ziyaret ederek, taziyelerini iletti.

Okulun 4. sınıf öğrencisi Eren Fidan, vatanlarını, bayraklarını ve devleti koruyan, bu uğurda canını seve seve feda eden şehitleri rahmetle andıklarını dile getirdi.

Şehit ailelerine ve tüm polis teşkilatına başsağlığı dileyen Fidan, şehit polislerin yerini kendilerinin dolduracağını kaydetti.

Şahin de çocukların ziyaretinin kendilerine moral olduğunu vurgulayarak, "Sizlerin sayesinde geleceğimizin ne kadar güven altında olduğunu bir kez daha hissettik. Geleceğin askeri, polisi olan siz çocuklar, Türk milleti ve devletinin bölünmez bütünlüğünü, her türlü ihanet şebekesine karşı yenilmez olduğunu herkese ilan ettiniz." ifadelerini kullandı.

Terör saldırısında şehit olan polislerin isimlerinin yazıldığı yaka kartları takan çocuklar, daha sonra Şahin'e çiçek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Şahin Akın İstanbul Beşiktaş Samsun Güncel Haberler

title