Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Karşıyaka Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, PTT 1.Lig'in 8.haftasında kendi evinde Karşıyaka'yı 4-2 mağlup etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 8. haftasında kendi evinde Karşıyaka'yı 4-2 mağlup etti.

Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, duygusal anlamda yıpratan bir maç olduğunu ifade ederek, "Maç öncesi ve sonrası kazanınca güzel şeyler oluyor. Benim için anlamlı bir maç oldu. Profesyonel futbolcu hayatıma Karşıyaka'da başladım. Duygusal anlamda yıpratan bir maç oldu. Çok iyi oynamadık ama öne geçtik. Karşıyaka 2 duran toptan gol buldu. Ayağa kalkmayı bildik. Kaliteli bir takım olduğumuzu biliyoruz. En ufak bir şüphemiz yok. Ligin en iyi takımlarından biriyiz. Karşıyaka'yı güzel bir oyun ortaya koydukları için tebrik ediyoruz. Güzel ve moralli bir bayram bizleri bekliyor" diye konuştu.

Maçı hak ederek kazandıklarını vurgulayan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Can Arat, "Bundan sonraki maçlarda aynı performans ve oyunla devam etmeliyiz. Karşıyaka'ya başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Mahmut Tekdemir, milli maç arasını iyi değerlendireceklerini ifade ederek, "Geçen hafta kazandığımız Ordu maçının anlam kazanması için bu maçı almamız gerekiyordu. 2. yarı baskıyı kurduk ve farklı kazandık. Milli maç arasını iyi değerlendireceğiz" dedi.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Mağlup oldukları için üzgün olduklarını dile getiren Karşıyaka Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, "İlk yarı oynadığımız oyunu ikinci yarı devam ettiremedik. Maça galibiyetle girdik ama rakip tecrübeliydi. Berabere giden müsabaka genç kardeşimizin ufak hatası yüzünden gol oldu. Bundan sonra o hataları yapmayacağız" diye konuştu.

İlk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini söyleyen Karşıyakalı futbolcu Ali Say, "Buraya gelmeden önce maçın zor olacağını biliyorduk. Rakibimiz süper lig ekibi. İlk yarıda iyi oynadık. Gol olsa belki de maç kopacaktı. Elimizden geleni yapıyoruz Karşıyaka için" ifadelerini kullandı.

Oyunu 90 dakikaya yayamadıklarının altını çizen Karşıyakalı futbolcu Mehmet Yiğit, "İlk yarı iyi bir oyun oynandı. 2. yarı İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyunu ele geçirdi. Biz oyunu 90 dakikaya yayamıyoruz. Tavşanlı maçını kazanıp, sonuca gitmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title