Haberler

İstanbul: Aziz Yıldırım'dan 100. Yıl Kadrosu Açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 100. yıllarında kadrolarında yer alacak oyuncuların, kadronun ihtiyacı olan oyunculardan kurulacağını ve bu oyuncuların, tüm camiayı memnun edecek düzeyde olacağını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 100. yıllarında kadrolarında yer alacak oyuncuların, kadronun ihtiyacı olan oyunculardan kurulacağını ve bu oyuncuların, tüm camiayı memnun edecek düzeyde olacağını söyledi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin yarın piyasaya çıkacak 42. sayısında yer alan yazısında, 100 yıllık tarihleriyle, kökleri son derece sağlam, vizyonundan ödün vermeyen bir spor kulübü olarak yollarına devam ettiklerini kaydetti. Yıldırım, "100. yılımızda kadromuzda yer alacak oyuncular, kadromuzun ihtiyacı olan oyunculardan kurulacak ve tüm camiayı memnun edecek düzeyde olacaktır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Burada taraftarımıza ve camiamıza düşen görev sabırlı olmak, resmi kurumlarımız dışında yayınlanan haberlere itibar etmemek olmalıdır" dedi.

Ülker Grubu ile geniş kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzalayarak bir ilke imza attıklarını belirten Aziz Yıldırım, "Bundan sonra tüm amatör şubelerimizin yarışmacı ruhlarını en üst seviyelere taşımak için kapılarımız tüm sponsorlara açık olacaktır. Çünkü bu yolla gelecek başarı, sadece Fenerbahçe'nin değil, Türkiye'nin başarısı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin, amatör branşlara geçen yıl 17 trilyon lira harcadığını da kaydeden Aziz Yıldırım, "Bunun sadece 7 trilyonu erkek basketbolü için harcanmıştır. Fenerbahçe'deki sporcularımızın birçoğunun milli takımlarda görev aldığını düşündüğünüz zaman sponsorluk desteklerinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi anlamamız gerekiyor. Devletimizin bu konudaki kısıtlı katkısını bir kenara bıraktığınızda, Türkiye'deki amatör branşlara yapılacak sponsorluk anlaşmalarının önemi daha çok ortaya çıkıyor. Çünkü bu branşlar sadece sponsorlarla ileriye gidebilir. Bu ilerlemeler için de öncelikle tesis, sonrasında da eğitim ve sporculara maddi olanak sağlamak gerekiyor. Büyük kuruluşların da sponsorluk bağlamında amatör branşlara ilgi göstermeleri ve bu bilincin tüm toplumda yaygınlaşması gerekmektedir" dedi.

Aziz Yıldırım, Türk sporunun kanayan yaralarından birinin de basketbolde yaşanan menajer sıkıntısı olduğunu belirterek, "Bazı menajerler, oyuncuları maddi varlık gibi görüp, onların üzerinden kazanç sağlamak amacıyla olmayacak çirkinlikleri sergilemektedirler. Bununla ilgili düşüncelerimi zamanı geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağım" diye konuştu.

100. yılda tüm branşlarda başarılı olmayı arzuladıklarını da kaydeden Aziz Yıldırım, "100. yılımızın yalnızca bu şekilde anılmasını da istemiyoruz. Bu yılın 100 yıllık tarihimizin tekrar hatırlanarak dünden bugüne, bugünden yarınlara yaşanacak bir yıl olması çalışmaları da yapılmaktadır. Kısa bir zaman içerisinde 100. yıl komitesi bu konuda gerekli açıklamaları yapacaktır. Bir yıl boyunca yapılacak kutlamalar yıllarca konuşulacak şov gösterileriyle doruğa ulaşacaktır. 100. yıl geçmişimizi de hep beraber yaşamak olacaktır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title