Haberler

İsrail savaş uçağı tarafından taciz edilen İran yolcu uçağı acil iniş yaptı: Yaralılar var

Güncelleme:

Tahran-Beyrut seferini yapan İran yolcu uçağı, Suriye hava sahasında İsrail savaş uçağı tarafından taciz edildi. Savaş uçağının tehlikeli mesafeden geçmesi sonucu acil iniş yapan yolcu uçağındaki bazı yolcuların yaralandığı bildirildi.

Tahran- Beyrut seferini yapan İran yolcu uçağı, İsrail savaş uçağının tehlikeli mesafeden geçmesi sonucu acil iniş yapmak zorunda kaldı. Olay sonucu bazı yolcularının yaralandığı öğrenildi. İran yolcu uçağını taciz eden jetlerin F-15I tipi olduğu belirtildi.

YOLCU UÇAĞI DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

İran devlet televizyonunun haberine göre, İsrail'e ait iki savaş uçağı, Tahran- Beyrut seferini yapan Mahan Havayolları'na ait bir yolcu uçağına Şam üzerinde yakınlaşarak taciz etti. Olay sırasında uçağın düşme tehlikesi geçirdiği ve bu esnada yolculardan bazılarının yaralandığı belirtildi.

UÇAKLARIN ABD'YE AİT OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Uçağın Lübnan'daki Beyrut Uluslararası Refik Hariri Havalimanı'na zorunlu iniş yaptığı aktarıldı. Haberde, savaş uçaklarının İsrail'e ait olduğu belirtilirken, İran'ın Tesnim Haber Ajansı ise yolcu uçağının kaptanına dayandırdığı haberinde uçakların ABD'ye ait olduğunu aktardı.

"CİDDİ YARALANANLAR YOK"

Öte yandan, Uluslararası Refik Hariri Havalimanı Müdürü Fadi el-Hasan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yolcu uçağı yerel saatle 20.15'te Refik Hariri Havalimanı'na iniş yaptı. Yolculardan ciddi yaralananlar yok, bazılarında hafif çizikler söz konusu." dedi.

Hasan, Lübnan Kızılhaç Örgütünün de tedavi gerektirecek bir durum olmadığı için yolcuları hastaneye sevk etmediğini kaydetti.

BÜYÜK PANİĞE YOL AÇTI

Lübnan Hizbullahı'na yakın medya organlarında savaş uçaklarının, İran yolcu uçağını Suriye hava savunma sistemlerinin menziline girmeye zorladığı iddia edildi. Beyrut'a zorunlu iniş yapan uçağın yolcularından biri, savaş uçaklarının çok yaklaşması üzerine pilotun hızlı inişe geçtiğini ve bunun uçakta büyük paniğe yol açtığını aktardı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Beyrut İsrail İran Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (11)

Gurbetci:

Eminmisiniz suriye hava sahasi olduguna? Israil genelde kendi sinirlarina girilince saldiriyor..

0
10
yanıtYanıtla
hasan:

İran şimdi boş laflar atmaya başlayacak. Ondan sonra bir başka ülkede müslüman kanı dökecek. Dikkat dağıtacak. Bunlar İsrail ile birlikte Amerikanın ikiz evlatları. Bunların küçük kardeşleri Suudlar, Mısır ve Birleşik Emirlik

5
3
yanıtYanıtla
Meto:

Yazıkki sana o ismi takmışlar iran ve alevi düşmanları

yanıt4
yanıt7
LAIK TURK:

LOVE ISRAEL

1
5
yanıtYanıtla
HADİ BE:

SEN NE LAİKSİN NEDE TÜRK TROLÜN TEKİSİN

yanıt4
yanıt1
ali osman:

İsrailin saldırmadığı bir yer mi var?

6
0
yanıtYanıtla
sutestisi duyolundakirilir:

reyis onu da hakindan gelwcek

yanıt0
yanıt0
KARA KUYU:

ayni türkiye gibi sagina soluna saldiriyor.

yanıt1
yanıt5
KARAKUYUYA CVP:

Evine git bak kardeşin yerinde duruyordur saldırsaydı dokuz ay sonra dayı olurdun ama bilesinki şuan burdaki birçok insan evindekilere saldırıyor sevinmelisin hem kardeşlerin olacak hemde dayı olacaksın.

yanıt0
yanıt0
TR:

karakuyuya cvp veren arkadaş tecrübeli. baya bi dayı ve kardeşi olmuş zamanında

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title