Haberler

İsrail'de drone ile gökyüzünden uyuşturucu madde dağıtıldı

Güncelleme:

İsrail'de uyuşturucunun yasal olmasını savunan bir grup, başkent Tel Aviv'de içinde söz konusu uyuşturucu maddenin bulunduğu plastik poşetleri drone ile gökyüzünden bıraktı. O anlar kameraya yansıdı.

İsrail'de, uyuşturucu maddenin yasallaştırılmasını savunan "Yeşil Drone" isimli grup, içinde uyuşturucu bulunan poşetler başkent Tel Aviv'deki Rabin Meydanı üzerine drone ile gökyüzünden bırakıldı.

Olayı gerçekleştiren grubun, uyuşturucu maddeyi drone ile gökyüzünden bırakmadan önce bir mesaj yayımladığı ve mesajda "Zamanı geldi. Bu bir kuş mu? Bu bir uçak mı? Hayır, bu gökyüzünden ücretsiz uyuşturucu madde dağıtan Yeşil Drone" ifadelerinin yer aldığı belirtildi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olaydan kısa süre sonra açıklama yapan polisin, 30 yaşlarında 2 kişiyi gözaltına aldığı ifade edildi. Ayrıca, polisin olay yerine gelmesinden önce durum karşısında şaşkına dönen birçok kişinin gökyüzünden bırakılan paketleri topladığı belirtildi.

İsrail'de drone ile gökyüzünden uyuşturucu madde dağıtıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Tel Aviv İsrail Haberler

500

Yorumlar (2)

Nevzat:

Kenevir eczanelerde kişi başı limitli satılsa , devlet vergisini alır. . İnsanlar ne olduğu belirsiz maddelere bulaşmaz. Mafya biter , Örgüt biter. . Kenevir zararsizdir, bilmeyen yorum yapar. .

4
1
yanıtYanıtla
Türkiye!:

Esrarı serbest bırakmadığın süre herkes kimyasala bulaşıyor! oysaki esrarın zararı Yok! kimsayalın var ama ! herkes bi araştırsın sonra otururuz masaya

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title