Haberler

İş görüşmesine giden kadına ahlaksız teklif: Tişörtünü çıkar, sana 500 lira vereceğim

Güncelleme:

Konya'da reklamcı Emrah Y., 2 çocuk annesi kadına 'Ünlüler de oynuyor' diyerek, para karşılığı soyunulan oyunda oynamasını teklif etti. "Tişörtünü çıkar sana 500 lira" sözleriyle oyunu anlatan reklamcı, 'fuhşa teşvik'ten hapis cezası aldı.

Konya'da eşinden boşandıktan sonra maddi sıkıntılar yaşan 2 çocuk annesi Ö.Y, iş görüşmesi yaptığı Emrah Y'den iğrenç teklif aldı. 2017 yılında Emrah Y, Ö.Y'ye ünlülerin de oynadığı bir oyun olduğunu ve soyunması halinde çok para kazanarak borçlarını kapatabileceğini söyledi. Teklifi kabul etmeyen kadına tehdit ve sözlü tacizde bulunan Emrah Y. hakkında dava açıldı. Emrah Y. 'cinsel taciz' suçundan beraat ederken, 'fuhuşa teşvik' suçundan iyi hal indirimiyle 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

"İŞ GÖRÜŞMESİ YAPACAKTIK"

Ö.Y. ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı: "Evli olduğum süreçte bir güzellik salonu işletiyordum. İş yerimin reklamını verdiğim bir dergide çalışan Emrah ile tanıştık. İşimi kaybettikten 7-8 yıl sonra, beni sosyal medya üzerinden aradı. Öncesinde işletmeciydim, o beni aradığında işçiydim, bunu bilerek geldi. Bana yardımcı olmak istediğini, iş bulabileceğini söyledi. Ben de çocuklarımla daha fazla vakit geçirmek istiyordum, çevresinin de geniş olduğunu biliyordum, şartları uygun olan bir işi kabul edebileceğimi söyledim. Bana birlikte çalışabileceğimizi, bütün borçlarımı kapatabileceğini söyledi. Borcum olmadığını, sadece düzenli bir iş istediğimi bildirdim. Görüşelim, ajansım var, seni orada değerlendirebilirim dedi. Ben iş görüşmesi yapacağımızı düşünerek görüştüm."

İş görüşmesi bahanesiyle ahlaksız teklif aldı! Kabul etmeyince sözlü tacize uğradı

"TİŞÖRTÜNÜ ÇIKAR SANA 500 LİRA VERECEĞİM"

Bir kafede görüştüklerini ifade eden genç kadın, "Emrah'la iş bulmam konusunda yardımcı olacağını düşündüğüm için bir kafede görüşmeye gittim. 'Sakın kimseye söyleme' dedi. Saçma sapan cinsel içerikli bir oyundan bahsetti. Konu, iş konuşmasına gelemedi. Ben de cinsel içerikli bir konuşma olması nedeniyle gerildim, telefonumun kaydını açtım. Çek Cumhuriyeti'nde oynanan bir oyun olduğunu, Türkiye'de de oynandığını anlattı. Oyunda para karşılığında kıyafet çıkarılıyormuş. Bazı bölgelere dokunarak, kronometre tutularak bir rakam belirleniyormuş. 'Tişörtünü çıkar sana 500 lira vereceğim' deniyormuş, kadın istediği zaman duruyormuş. Bana, 'Ben seni tanıyorsam sen bu oyundan korkunç zevk alırsın, sen çılgın bir kadınsın, senin bir şey yaptığını görmeme gerek yok ki enerjini hissediyorum, sen her türlü manyaklığı yapabilecek potansiyelde kadınsın' dedi. 'Benim ihtiyacım var borç ver' diyorlar. Niye borç vereyim? Ne gerek var? Zaten oyunu oynarsak, ben sana para vermiş olacağım' dedi. İstanbul'daki bir menajerin oyunu ünlülerin de oynadığını anlattığını söyledi. 'Bir gecede 2-3 bin lira alınabilir bu oyunla, çalışmaya gerek yok' dedi. Kimsenin duymayacağını, ünlülerin de oynadığını söyleyerek güven vermeye ve özendirmeye çalıştı." dedi.

İş görüşmesi bahanesiyle ahlaksız teklif aldı! Kabul etmeyince sözlü tacize uğradı

FUHŞA TEŞVİKTEN CEZA ALDI

Ö.Y'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonunda Emrah Y. hakkında 'cinsel taciz' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar, 'bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek suçlarından' da 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyla dava açıldı. Konya 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonunda Emrah Y. 'cinsel taciz' suçundan beraat ederken, 'fuhuşa teşvik' suçundan iyi hal indirimiyle 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza, 5 yıl süreyle ertelendi.

MANEVİ TAZMİNAT DAVASI DEVAM EDİYOR

Ö.Y'nin avukatı Ayşe Yaman, hukuki sürecin devam ettiğini belirterek, "Mahkeme fuhuşa teşvik suçundan cezalandırılmasına karar verdi, daha önce sabıkası olmadığı için hükmün açıklanmasının geri bırakılması dediğimiz bir nevi erteleme kararı verildi. Manevi tazminat davamızı da açtık, dava devam ediyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Emrah Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (106)

Seren canj:

Konya kayseri Sakarya şaşırmadık

8
50
yanıtYanıtla
Hamsi:

Noldu sakaryalimi kapakladi seni..

yanıt8
yanıt4
Arfşk042:

Konyalı işte her pislik burada mevcut bunlar kadar kalitesiz tr nin başka yerinde yoktur

22
24
yanıtYanıtla
Şamil:

Herkesi bu şekilde itham edemezsin. Sen çok mu temizsin? Eminim seninde bundan farkın yoktur.

yanıt19
yanıt3
adalet:

yasaya göre nefret ve iftira suçunu üstelik iletişim vasıtası ile işlediğinin farkındamısın

yanıt6
yanıt5
Ss:

Sorsan konyalilar mülayim insanlar, Ama bütün böyle bel alti isleri konyada

21
22
yanıtYanıtla
Av:

Konya’ya laf eden çarpılır dikkat et

yanıt0
yanıt0
kk:

ulan bu adamın konyalı olduğunu nerden biliyorsun

yanıt10
yanıt3
Adsiz:

Bu ülkede sadece kadin ol asla aç kalmazsin.

7
34
yanıtYanıtla
ADSIZA:

ne kadar basit bir düşünce. Annen yada kızkardeşin yada evli isen eşin hiç aç kalmayacak senin düşüncene göre.

yanıt0
yanıt0
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title