Haberler

İş birliğiyle Nilüfer'den olimpiyat sporcusu çıkar

Güncelleme:

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret eden Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Başantrenörü ve Genç Milli Takım Antrenörü Eray Açıkgöz, yüzme sporuna verilen destek için teşekkür ederek, "Nilüfer'de bir olimpiyat sporcusu çıkacağına inanıyoruz" dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret eden Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Başantrenörü ve Genç Milli Takım Antrenörü Eray Açıkgöz, yüzme sporuna verilen destek için teşekkür ederek, "Nilüfer'de bir olimpiyat sporcusu çıkacağına inanıyoruz" dedi.

Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) Başantrenörü ve Türkiye Yüzme Federasyonu Genç Milli Takımlar Antrenörü Eray Açıkgöz ile Türkiye Yüzme Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Fatih Götüren, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile Halk Evi'nde bir araya geldiler. Ziyaretin gündeminde Nilüfer Belediyesi'nin altyapı gruplarında yüzme sporuna ve TOHM projesine yaptığı katkılar vardı. Nilüfer Belediye spor ile iş birliği içinde olduklarını belirten antrenör Eray Açıkgöz, "Nilüfer Belediye spor sporcularının da aralarında yer aldığı gençler ve büyükler kategorisindeki sporcuları, Olimpik Hazırlık Merkezleri'nde eğitip, Milli Takım'a hazırlıyoruz. Nilüfer bizim için çok özel bir yer. Nilüfer Belediy spor alt yapılarında çok iyi bir enerji ve jenerasyon var. Yaz kış hep birlikteyiz. Buradan da bir olimpiyat sporcusu çıkacağına inanıyoruz. Nilüfer Belediyesi'nin spora yaptığı katkı çok büyük. Nilüfer Belediye spor'un da TOHM'da 5 sporcusu bulunuyor. 15 yaş ve üzeri sporcuları sisteme dahil ediyoruz. 2 sporcumuzun olimpiyat barajı var. Sistemdeki sporculara burs, malzeme, antrenman, sağlık kontrolü ve eğitim desteği de veriyoruz" diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, "Çocukların gelişmesine fayda sağlayan en önemli spor dallarının yüzme ve cimnastik olduğunu düşünüyorum. Biz de alt yapılarda bu iki branş üzerinde yoğun olarak çalışıyoruz. Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek. Bizim öncelik verdiğimiz konulardan biri de spor, sporcu sağlığı ve çocukların gelişimi" dedi.

Ziyarette Türkiye Yüzme Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Fatih Götüren, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e yüzme sporuna ve Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'ne sağlanan destek için plaket vererek teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgay Erdem Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title