Haberler

İpekyolu Belediyesinden "Balıkçılar Çarşısı" projesi

Güncelleme:

Van'ın merkez İpekyolu Belediyesi tarafından balıkçı esnafını sevindirecek "Balıkçılar Çarşısı" projesinin tanıtımı yapıldı.

Van'ın merkez İpekyolu Belediyesi tarafından balıkçı esnafını sevindirecek "Balıkçılar Çarşısı" projesinin tanıtımı yapıldı.

İpekyolu ilçesine bağlı Vali Mithat Bey Mahallesi sınırlarından geçen Akköprü Deresi kenarında kurulacak ve bu sene bitirilmesi hedeflenen "Balıkçılar Çarşısı" projesi hayata geçiyor. Belediye binasında gazetecilerle bir araya gelen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, proje hakkında bilgi verdi. Projenin büyük bir takdir topladığını ifade eden Kaymakam Aslan, "Koçibey Caddesi'ndeki gereksiz parkların önüne geçmek için bir çalışma yürüttük. Aynı zamanda bu cadde üzerinde satış yapan balıkçılar vardı. Bu da görüntü ve koku açısından bazı sıkıntılara neden oluyordu. Bunu da bertaraf etmek için bir proje oluşturduk. Akköprü'de yer alan parkta 'Balıkçılar Çarşısı' için bir çalışma düşündük. Bu çalışmada oluşturulan projede 14 dükkan düşünüldü. Projeyi bu sene bitirmeyi amaçlıyoruz. Balık pişirme yerleri, ön tarafında satış yerleri ve bir peyzaj alanı olacak. Bunu yaparken projeye entegre bir bisiklet yolu düşündük. Bunun güzel bir proje olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonra seyyarla mücadelede alternatif yerler üretebilirsek rahatlamış olacağız" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sinan Aslan İpekyolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title