Haberler

İnzivaya Çekildim Sanıp Bana Rol Vermiyorlar

'Huzur Sokağı'nın tiyatro oyununda rol alan Yaşar Alptekin: 8 yıldır hiç iş teklifi almadım. Hacca gittikten sonra inzivaya çekildiğimi sandılar.

atv'de yayınlanan 'Huzur Sokağı' dizisinin tiyatro versiyonunu hazırlayıp sahneye koyan İstanbul Temaşa Tiyatro'sunun üyesi Yaşar Alptekin, önceki gece a Haber'de Şirin Sever'in hazırlayıp sunduğu 'Jurnal' programına konuk oldu. 'Huzur Sokağı' oyununda 'Doktor Nazım' karakterini canlandıran Alptekin, oyun için 1.5 senedir çalıştıklarını söyledi. Oyuncu, "İlk oyunumuzu oynadığımızda çok büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılaştık. İnsanlar severek izledikleri diziyi, bir de sahnede canlı olarak görmek istiyor. Bu sebeple oyunumuza ilgi giderek artıyor" dedi.

"DİZİYİ İZLİYORUM"

Alptekin, Şirin Sever'in "İnsanlar diziyi televizyonda bedava izlerken, neden para verip sizin oyununuza geliyor?" sorusuna, "Zaten bizim oyunumuzu genelde belediyeler satın alıp halka bedava izlettiriyor, sonuçta halk yine bu oyunu bedavaya izliyor" yanıtını verdi. 'Huzur Sokağı' dizisini de çok yakından takip ettiğini anlatan Alptekin, dizi ile tiyatro oyunu arasında farklılıklar olduğunu söyledi. "Dizi daha uzun bir süreci kapsıyor ve sürekliliği olması gerekiyor. Tiyatrodaki anlatım ise daha kısa olmalı" diyen ünlü oyuncu, "Tiyatroda biz konuyu daha vakumlanmış haliyle seyirciye ulaştırıyoruz" diye konuştu.

"KUTSİ'YE İMRENDİM"

Alptekin, "Diziyi ilk izlediğinizde 'Bu rolde ben oynasam ne güzel olurdu' dediniz mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Tabii ki çok istedim ama kesinlikle kıskanmadım, Kutsi'ye imrendim. Başrolden bahsetmiyorum çünkü zaten yaş olarak da o role uygun değilim ama dizinin bir bölümünde bir rolüm olabilirdi dedim." Alptekin, "Bu dizide beni düşünmemeleri benim eksikliğim olabilir çünkü uzun zamandır ortalarda görünmüyorum. Hacca gittikten sonra inzivaya çekildiğim sanılıyordu. Öyle bir şey yok aslında. Bu işler böyledir; ortalarda görünmediğinizde kimse sizi arayıp teklifte bulunmaz. Mesela bana 8 senedir hiç teklif gelmiyor" diye konuştu.

EKRANDA BELLİ KRİTERLERİM VAR

"Bundan sonra bana gelen her rolü oynayamam. Yaşam tarzıma göre belli kriterlerim var; öpüşme sahnesinde oynamam, içki ve sigara içme sahnelerinde görünmek istemem. Buna da eminim ki, herkes hak veriyordur."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yaşar Alptekin Doktor Nazım İstanbul Kutsi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title