Haberler

İNŞAAT ÇALIŞMASI SIRASINDA TOPRAK KAYMASI OLUNCA EVİ MÜHÜRLENDİ

Güncelleme:

KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, inşaat çalışması sırasında toprak kayması yaşanırken, Ahmet Tekneci'ye ait evinin bahçe duvarı yıkıldı.

KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, inşaat çalışması sırasında toprak kayması yaşanırken, Ahmet Tekneci'ye ait evinin bahçe duvarı yıkıldı. Tekneci'ye ait ev ve inşaat mühürlendi. Ahmet Tekneci her geçen gün evinin kaydığını, yakınlarının yanında kaldığını söyledi.

Başiskele ilçesi Kılıçarslan Mahallesi Tuncay Sokak'ta, Ahmet Tekneci'ye ait dubleks evin yanında geçen hafta ev inşaatı başladı. İş makinesi çalışma yaptığı sırada toprak kayması sonucu Tekneci'ye ait evin bahçe duvarı çöktü. Olay yerine gelen belediye ekipleri, güvenlik nedeniyle hem inşaatı hem de Tekneci'ye ait evi mühürledi. Yakınlarında kalan Tekneci, her geçen gün evinin kaydığını söyledi. Evini 2020 yılının Şubat ayında satın aldığını ifade eden Tekneci, "Yan tarafta yapılan inşaat yüzünden bizim bahçe duvarımız çöktü ve ardından toprak kaydı. Şu an git gide evim kayıyor. Bilirkişi ve gelen diğer kurumlar hep inşaatı suçlayıcı ifadeler kullandı. Müteahhit prosedüre uygun bir çevre güvenliği almadan temele çok dipten girdiği için duvarım yıkılmış. İlgili kurumlara başvurdum" dedi.

'MÜTEAHHİT SUÇLAMALARI KABUL ETMİYOR'

İnşaatı yapan müteahhidin suçlamaları kabul etmediğini belirten Tekneci, "İnşaatı mühürlediler, yapımı durdu. Fakat olan benim evime oldu. Hava şartlarından dolayı toprak gün geçtikçe daha çok aşağı iniyor, benim evim şu an çökmek üzere. İnşaatı yapan müteahhit, 'Benlik bir sorun yok, evi yapan kişiden dolayı duvar çöktü' diyor. Fakat biz evde testler yapmıştık, gelen testler sonucunda betonun sağlam olduğunu öğrendik. Müteahhit bizim evi yaparken düzgün bir malzeme kullanmış. Buradaki tek sorun yan taraftaki inşaatı yapan müteahhit, normalde 3 metre boşluk bırakması lazımmış fakat onu yapmadı ve dipten girdi. Böylece benim duvarım çöktü. Müteahhit suçlamaları kabul etmiyor. Belediye ekipleri hem inşaatı hem de benim evimi mühürledi. Şu an ne buradaki insan inşaatına devam edebiliyor ne de ben evime girebiliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Tekneci Başiskele Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title