Haberler

İngiliz oyuncu Eva Price, arabada cinsel ilişkiye giren çifti izleyip sosyal medyadan maç anlatır gibi anlattı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Eva Price, bir arabanın içinde cinsel ilişkiye giren çifti izleyip Instagram'dan açtığı canlı yayında maç anlatır gibi o anları anlattı. Price, takipçilerine, "Böyle bir şey sadece benim başıma gelir. Biraz utandım ama sizinle bunu paylaşmak zorundayım" dedi.

37 yaşındaki İngiliz dizi oyuncusu Eva Price, salı günü bir arkadaşı ile buluşmak için randevulaştı. Randevu yerine erken gelen Price, arabasını ormanlık alanda bulunan yolun kenarına park etti. Önünde duran aracın salladığını fark eden Price, otomobilin içinde bulunan çiftin ilişkiye girdiğini gördü.

Ünlü oyuncu Price, Instagramda canlı yayını açarak takipçilerine, "Böyle bir şey sadece benim başıma gelir. Biraz utandım ama sizinle bunu paylaşmak zorundayım. Arkadaşımla buluşmak için yola çıktım, yemek yemek için aracımı park ettim ama şu an bir çift, önümdeki arabada ilişkiye giriyor" ifadelerini kullandı.

MAÇ ANLATIR GİBİ ANLATTI

Canlı yayında çiftin cinsel ilişkisini maç anlatır gibi anlatan Eva Price, takipçilerinin attığı mesajlardan en beğendiğinin, ''Neden onlara katılmadın'' olduğunu söyledi.

HEM YEMEK YEDİ HEM DE ÇİFTİ İZLEDİ

Eva Price, çift ilişkilerini bitirene kadar hem yemeğini yedi hem de çifti izledi. Eva, çiftin arabalarının çok dar olduğu için muhtemelen kafalarında yaralar oluştuğunu da söyledi.

EVA PRICE KİMDİR?

Daha önce "Coronation Street" dizinde boy gösteren Eva Price'ın şu an oynadığı "Viewpoint" dizisinin ekibinde bir kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonucu dizinin çekimlerine ara verilmişti.

İngiliz oyuncu Eva Price, arabada ilişkiye giren çifti izleyip sosyal medyadan maç anlatır gibi anlattı

İngiliz oyuncu Eva Price, arabada ilişkiye giren çifti izleyip sosyal medyadan maç anlatır gibi anlattı

İngiliz oyuncu Eva Price, arabada ilişkiye giren çifti izleyip sosyal medyadan maç anlatır gibi anlattı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (19)

eser:

Allah aşkına şimdi bu haber mi, ya hu bunu çocuklar, kızlarımız, gençlerimiz okuyor , yapılan haberlerde ve yorumlarda edepli olalım. Hepinizden rica ediyorum.

27
3
yanıtYanıtla
ceto:

abiller LOKUM diyorum abiler. . . . . . LOKUM . . . . .

9
11
yanıtYanıtla
QQQQQQQQQQQQQQQ:

CETO NE LAN SIĞIR DELİRTME ADAMI

yanıt0
yanıt0
EVA KARDAŞYAN:

EEEE. Utandım diyor bi de. Sanki kendisi çok farklı. hahaha

6
5
yanıtYanıtla
Ehe:

Beni görse dili tutulur şok geçirirdi

2
9
yanıtYanıtla
XXX OKO:

yav arkadaş ister yabancı olsun ister türk olsun ister başka bir ülkenin insanı olsun şurda insanlara gıybed edip kötülmeyin artık ya , sanki siz görseniz izlemeyeceksiniz bal gibide izlersiniz sanki türkiyede ıssız ormanlarda arabaların içinde sevişenler olmuyormu

8
2
yanıtYanıtla
sedar:

elin gavurundan bizene

8
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Evet sayın izleyiciler ekranlarda görüldüğü gibi araba fena sallanıyor son vuruşlar sanırım aman efendim o seste neydi adam patladı arabanın amortisörleri de patladı maç 1-0 bitti. . Arkası yarın. .

5
3
yanıtYanıtla
Bu ne:

Bune biçim haber ar yok mu sizde

5
2
yanıtYanıtla
VTNDS:

ÖZELE MÜDAHELEDEN DAVA AÇARDIM BEN

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title