Haberler

"İnek sağmaya gidiyorum" diye evden çıkan Özlem'den 3 gündür haber alınamıyor

Güncelleme:

Aydın'da, inekleri sağacağını söyleyerek evden çıkan 17 yaşındaki Özlem Kuru'dan 3 gündür haber alınamıyor. Gidebileceği yerlere bakmasına rağmen kızını bulamayan acılı baba, jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde, ineklerini sağmak için evlerinin arkasındaki ahıra giden 17 yaşındaki Özlem Kuru'dan 3 gündür haber alınamıyor. Ercan Kuru, kızının hayatından endişe ettiğini belirtip, bulunması için yetkililerden yardım istedi.

JANDARMAYA KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Karpuzlu ilçesinin kırsal Tekeler Mahallesi'nde çiftçilik ve hayvancılık ile geçimini sağlayan Kuru Ailesi'nin 5 çocuğundan biri olan Özlem Kuru, 3 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00 sıralarında inekleri sağacağını söyleyerek evlerine 20 metre mesafedeki ahıra gitti. Aradan uzun süre geçmesine rağmen kızının dönmemesi üzerine merak eden Ercan Kuru, ahıra gittiğinde kızını bulamadı. Gidebileceği yerlere bakmasına rağmen kızını bulamayan Kuru, ertesi sabah jandarmaya gidip, kayıp başvurusunda bulundu.

"3 GÜNDÜR GÖZÜMÜZE UYKU GİRMİYOR"

Jandarma, Özlem'in genç kızın bulunması için bölgede çalışma başlattı. Kızının hayatından endişe ettiğini belirten Ercan Kuru, "Özlem, adeta sır oldu. 3 gündür aramadığımız yer kalmadı. Her çalan kapıda, telefonda yüreğimiz ağzımıza geliyor. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum. Kızımı gören ya da yerini bilen varsa lütfen, insanlık namına güvenlik güçlerine bildirsin. 3 gündür gözümüze uyku girmiyor. Hayatımız alt üst oldu. Yetkililerden kızımın bulunması için destek bekliyorum" dedi.

Ercan Kuru, kızına da seslenip, "Özlem, neredesin, kızım çık ortaya" diye konuştu.

'İnek sağmaya gidiyorum' diye evden çıkan Özlem'den 3 gündür haber alınamıyor

'İnek sağmaya gidiyorum' diye evden çıkan Özlem'den 3 gündür haber alınamıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

kızım dizisi Özlem Kuru Karpuzlu Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (34)

Mert:

Saç telleri gözükmüyor. Yanlış Bişey yapmaz bu kız

8
55
yanıtYanıtla
Yıldız:

Bu nasıl sığ, nasıl saçma, nasıl sapan bir yorum! Buram buram cahillik kokuyor. Nerede yaşadığınız bilinse de oralar korumaya alınsa keşke. Bir kız çocuğu kayboluyor ve bulunması, iyi olması için dua edeceğinize zehir saçıyorsunuz. İçi pislik dolu sizler bir temizlenseniz toplumdan da rahat nefes alsak.

yanıt13
yanıt1
Özz:

Beynin nerde acaba

yanıt3
yanıt1
hia:

kızın saç teli gözükmüyor evet ama sende de beyin eksikliği var galiba tabi beynin iki bacak arasında çalışan biri için bu yorum normal

yanıt1
yanıt0
Murat:

Yanlış bir şey yapıp yapmamasının saç teliyle değil, iç teliyle ilgisi var.

yanıt1
yanıt0
CAFER:

Kimbilir ne sağmaya gitti

5
15
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Senin gibi leri ahıra bağlayıp hiç ordan çıkarmamak lazım. haberlere yorum yapmak senın neyine. zır cahil.

yanıt12
yanıt0
DELİYÜREK:

Bilmeden böyle yorum yapan senin gibi cahillerin anası bacısı kızı yokmu??? böyle önyargılı olsan seninkiler sağılır.

yanıt13
yanıt0
Yıldız:

Yok ya bence sizde bir problem yok. Bence problem böyle yorumları yayınlama izni verenlerde. Ben olsam size internete girme hakkı bile vermem. Bu tiplerde aynı dünyayı paylaşmak gerçekten çok sevimsiz bir hal almaya başladı.

yanıt2
yanıt0
hakan gardas:

Rabbim şu cuma suyu hürmetine cocugunu bir an önce kavustursun.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title