Haberler

Karşı yönden gelen otomobille başıboş inek kafa kafaya çarpıştı! İlginç kaza kamerada

Güncelleme:

Babadağ ilçesi Kelleci Mahallesi'nde meydana gelen olayda, seyir halindeki bir sürücü, hızla kendisine doğru koşan bir inek gördü. Sürücü, ineğe çarpmamak için hızla manevra yaptı.

İLGİNÇ KAZA KAMERADA

Manevra çalışması boşa çıkınca sürücü, inekle kafa kafaya çarpıştı. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken, çevrede bulunan vatandaşlar ise başlangıçta ürktü, ancak yaşanan olayı sıradan bir durum gibi karşıladılar.

Öte yandan, araçta ufak çaplı hasar meydana gelirken, ineğin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Babadağ Denizli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

MİHENDİS BEY))):

İneklik etmiş

3
2
yanıtYanıtla
DÜSÜNEN ADAM:

Ukalalik etme. Hayvanlarin sucu yok. Onlar sorumluluk tasimayan varliklardir. Asil tehlikeli olan varliklar insanlardir.

yanıt5
yanıt0
espiriyi anlayamayan adam:

Adam bi espiri yapmış gülüp geçeceğin yerde bide ciddiye alıp açıklama yapmışsın. çok şaşırıyorum sizin gibi insanlara

yanıt1
yanıt0
ha:

koskoca kamyon yolun ortasına park etmiş. tabiki kaza olacak ama haberde tek satır yok yani asıl siz kendinize bakın yolun ortasına park olayını sıradan bir durum gibi karşılamışsınız

4
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

İnek inatçı sürücüye denk gelseymiş, sürücü ineği kasaba satar yine arabanın masrafını çıkarırdı. .

1
0
yanıtYanıtla
CORÇ:

İNEĞE BASIN CEZAYI KEÇİN 5 KOVA SÜT

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title