Haberler

İmamhatip Ortaokulu Öğrencilerinden 15 Temmuz Anma Etkinliği

Ulukışla İmamhatip Ortaokulu öğrencileri 15 Temmuz şehitlerini ve Ömer Halisdemir’i anlatan etkinlik düzenledi.

Ulukışla İmamhatip Ortaokulu öğrencileri 15 Temmuz şehitlerini ve Ömer Halisdemir'i anlatan etkinlik düzenledi.

Okulun toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe Ulukışla Belediye Başkan vekili Haluk Olgun, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Üzeyir Gül, İlçe Emniyet Amiri Sezai Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan, İlçe Müftüsü Muhammed Ünal, okul müdürü Abdullah Bircan, kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Kuran- Kerim tilavetinden sonra etkinlik hakkında konuşma yapan okul müdürü Abdullah Bircan, öğrencilerin 15 Temmuz darbe gecesi anlatan bir program olduğunu söyledi.

Müdür Bircan, 'Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerime ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Öğrencilerimiz İmamhatip ortaokulu olarak 15 temmuz şehitlerini ve Ömer Halisdemir'i en iyi şekilde anlatmaya ve hatırlatmaya çalışacaklardır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Öğrenciler hazırlamış oldukları tiyatro gösterisinde 15 temmuz gecesi ve Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'i canlandırdılar.

Tiyatro oyunundan sonra öğrenciler Ömer Halisdemir'in en sevdiği şarkıları söyleyerek program sona erdi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuran-ı Kerim Sezai Erdoğan Ulukışla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title