Haberler

Sorulara yanlış cevap veren ilkokul öğrencisi, öğretmeni tarafından dövülerek öldürüldü

Güncelleme:

Çin'de 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Zhang, matematik sorularına yanlış cevap verince öğretmeni tarafından dövülerek öldürüldü. Skandal olay sonrası öğretmen ve okul müdürü görevden uzaklaştırıldı.

Çin'in Guangyuan eyaletinde 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Zhang, matematik sorularına yanlış cevap verince öğretmeni tarafından dövülerek öldürüldü.

Öğretmenin ellerine ve kafasına defalarca vurduğu kız, okul çıkışı eve gelince fenalaştı. Büyükannesi tarafından hastaneye kaldırılan kızın beyninde kanama tespit edildi. Küçük kız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İKİZİNİN İFADESİ SONRASI GÖZALTINA ALINDI

Polis, Zhang ile aynı sınıfta olan ikizinin ifadesini aldı. İkizi, öğretmenin Zhang'ı iki matematik sorusuna cevap veremediği gerekçesiyle dövdüğünü söyleyince öğretmen gözaltına alındı.

ÖĞRETMEN VE OKUL MÜDÜRÜ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Ülkede gündem olan skandal olay sonrası öğretmen ve okul müdürü görevden uzaklaştırıldı. Hayatını kaybeden Zhang'ın büyükannesi, öğrencilerin matematik öğretmeninden çok korktuğunu söylediğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Guangyuan Dünya Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500

Yorumlar (18)

ocak:

yetmez idam edilmeli

49
5
yanıtYanıtla
bunak:

ual sandım ki ülkemde olmuş haaa tıkladıydım hemen, bize ne aga

14
26
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Ölen insan. İnsanı da boşver, yitip giden bir can. Nasıl densizsin lan sen!

yanıt4
yanıt0
ERKAN:

DOĞRU İNSAN OLMADIĞIN İÇİN SANANE

yanıt9
yanıt3
Harbi:

Adam olana insan olana yapılmış haber sana değil

yanıt2
yanıt0
Abdurrahman:

Haber sanki Türkiye denmiş gibi at manşeti , yorum yapanlarda ve halkın kafasında hah işte öğretmenler böyle veryansın. Bu şekilde yapılan haberlerin psikolojik ve sosyolojik sonuçları hiç düşünülmüyor ve malesef bu yaygın bir şekilde dikkat çekmek için kullanılıyor.

14
13
yanıtYanıtla
Xyz:

Ne alakası var. Öğretmenlerin bu mesleklerini kutsalmış gibi göstermeye çalışmasını da anlamıyorum. Eğitim seviyemiz ortada sonuçta. Yetişen gençlikte.

yanıt1
yanıt3
orhan:

xyz ye cevap. . . ğitim seviyemiz ortada gerçekten adını yazamayan mallar var daha. . . XYZ ne ya. . . mal oğlu mal. . .

yanıt4
yanıt1
Xyz:

Orhan atanamayanlardansın heral yada sözelci... ayrıca ğ ile başlayan kelime olmaması lazım ama sen bulmuşsun tebrikler.

yanıt2
yanıt5
Yahya:

Türkiye''de az değil böyle olaylar.

11
15
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title