Haberler

İlköğretim Haftası

Gercüş ilçesinde "İlköğretim Haftası" törenle kutlandı.

Gercüş ilçesinde "İlköğretim Haftası" törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonu'nda süren programa Gercüş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, İlçe Emniyet Amiri Serkan Küçükdoğru, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ercan Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sirac Badur, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Koç, bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin eğitim seviyesi ile ölçüldüğünü söyledi.

Koç, şöyle konuştu:

"Eğitim düzeyinin yükselmesi için öncelikli sorunları bilmek zorundayız. Eğitimde başarı sağlamak, her işte olduğu gibi bir ekip işidir. Bu konuda en büyük görev de öğretmen ve yöneticilerimize düşüyor. Öğretmenlik mesleğinin fedakarlık isteyen bir meslektir. Fedakar eğitimciler istiyorum. Yapacağınız çalışmalar umarım ilçeye örnek oluşturacaktır."

Yapılan konuşmalardan sonra program, sihirbaz gösterisi ile öğrencilerin yeni okula başlayan öğrencilere çiçek vermesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Çetin Gercüş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title