Haberler

İlköğretim 8. Sınıf Öğrencilerine Mesleki Teknik Eğitim Semineri

Düzce'nin Yığılca İlçesinde Meslek Öğretmenleri Tarafından İlköğretim Okulları Son Sınıf Öğrencilerine Mesleki Teknik Eğitim Tanıtım ve Yönlendirme Semineri Verildi.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde meslek öğretmenleri tarafından ilköğretim okulları son sınıf öğrencilerine mesleki teknik eğitim tanıtım ve yönlendirme semineri verildi.

Yığılca ilçesinde bulunan 7 ilköğretim okulunda, Yığılca Çok Programlı Lisesi Meslek Öğretmenleri Ersin Çamlı, Zülal Çöp ve Turgay Dinç tarafından 8. sınıf öğrencilerine mesleki teknik eğitim tanıtımı ve yönlendirme seminerleri verildi.

Seminer öncesinde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Deniz, ilçenin sanayi bölgelerine yakın olduğunu belirterek, bu bölgelerde ihtiyaç duyulan teknik elemanların ilçede yetiştirilmesinin önemli olduğunu vurguladı. Deniz, “İlçemizin bölge ekonomisine katkı sağlaması için mesleki ve teknik eğitime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda ilköğretim okulu öğrencilerini mesleki teknik eğitime yönlendirme çalışmalarına aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra meslek öğretmenleri tarafından öğrencilere bilgiler aktarıldı.

(AY-AK)

18.05.2007 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title