Haberler

İlhan Aslan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti TOKAT YEŞİLYURT belediye başkan adayı olan İlhan Aslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde İyi Parti TOKAT YEŞİLYURT belediye başkan adayı olan İlhan Aslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. TOKAT YEŞİLYURT ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan İlhan Aslan isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti TOKAT YEŞİLYURT adayı İlhan Aslan kimdir? İyi Parti TOKAT YEŞİLYURT adayı İlhan Aslan yüzde kaç oy aldı?

İlhan Aslan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti TOKAT YEŞİLYURT belediye başkan adayı olarak gösterilen İlhan Aslan YEŞİLYURT ilçesinde % 0,28 oranında oy almıştır. YEŞİLYURT ilçesinde % 0,28 oranında oy olan İlhan Aslan adlı İyi Parti adayı toplamda 9 adet oy sayısına ulaştı.

İlhan Aslan Kimdir?

İlhan Aslan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti Tokat Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı oldu.

TOKAT YEŞİLYURT ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tokat Yeşilyurt İlhan Aslan İYİ Parti Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title