Haberler

İl Özel İdaresi Nazilli'de Amatörleri Sevindirdi

Aydın İl Özel İdaresi, Nazilli ve Çevresinde Bulunan Amatör Spor Kulüplerini Sevindirdi. İl Özel İdaresi Tarafından 24 Ayrı Amatör Spor Kulübüne Biner YTL'lik Yardım Çeki Verildi. Nakdi Yardım Çeklerini Kulüp Başkanları Teslim Aldı.

Aydın İl Özel İdaresi, Nazilli ve çevresinde bulunan amatör spor kulüplerini sevindirdi. İl Özel İdaresi tarafından 24 ayrı amatör spor kulübüne biner YTL'lik yardım çeki verildi. Nakdi yardım çeklerini kulüp başkanları teslim aldı.

Nazilli 5 Nolu Sağlık Ocağı Konferans Salonu'nda gerçekleşen yardım dağıtım törenine İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, AK Parti Aydın Milletvekili adayları, İl Genel Meclisi üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Sağlık Grup Başkanı Dr.Orhun Örer, Amatör Kulüpler Federasyon Başkanı Baki Aslantaş, Gençlik Spor Şube Müdürü Ali Yelgin ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Amatör Kulüpler Federasyon Başkanı Baki Aslantaş "Aydın'da bulunan 70 Amatör Kulübe biner YTL nakdi yardım yapılıyor. Bu yardımın 24 bin YTL'sini Nazilli'de bulunan 24 kulübümüze bu gün düzenlediğimiz bu törenle takdim etmenin büyük mutluluğunu taşıyorum. Amatör kulüplerimiz için çok önemli olan bu paranın önemli işlerde harcanacağına inanıyorum. Kulüplerimizin en çok parasal yardıma ihtiyacı olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Kulüplerimize destek olmak için var gücümüzle çalışarak geçen yıl 80 bin YTL olan nakdi yardım miktarını bu yıl 140 bin YTL'ye çıkardık. Söke'deki amatör kulüplere geçtiğimiz günlerde 15 bin YTL dağıttık. Toplam 70 bin YTL tutan ilk parça yardımı tüm amatör kulüplerimize vereceğiz. Kalan 70 bin YTL ise kurumlar ve belediye bünyesinde olan kulüplere dağıtılacaktır" dedi.

Aydın Bölgesi'nde miniklerde 50 yeni takımın kurulduğunu belirten Aslantaş, "Yeni kurulan bu 50 takımda, yaklaşık bin 500 minik spora başladı. Bu da çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yaklaşmak yerine spora yönelerek kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları demektir. İlimiz için çok güzel ve önemli bir olaydır. Hedefimiz Türkiye genelinde sporda Aydın'ın yerinin daha da yükselmesidir" dedi.

Konuşmaların ardından kulüp başkanları çeklerini protokol üyelerinin elinden aldılar. Son olarak İl Genel Meclis Başkanı İsmail Hakkı Eser'e büyük desteklerinden dolayı bir plaket sunuldu.

(AS-İK-EY-

(AS-EY-Mİ-)

06.07.2007 16:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title